Πέτσας σε Γιόγιακα για τράπεζες: Βούληση της Κυβέρνησης ειναι να λειτουργεί τουλάχιστον ένα υποκατάστημα στην έδρα των μικρότερων δήμων.

Συναντήσεις με Γ. Πλακιωτάκη για χερσαία ζώνη και Στ. Πέτσα για "Αν Τρίτσης" και τράπεζες

Στη βούληση της Κυβέρνησης να λειτουργεί τουλάχιστον ένα υποκατάστημα στην έδρα των μικρότερων δήμων, αναφέρθηκε σχετικά με το κλείσιμο των τραπεζών ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε συνάντηση που πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.

Την ιδια συνάντηση απασχόλησε και ηυλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Νοτιότερα ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη στην οποία συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος και Φιλιατών Σπύρος Παππάς:

«Με ικανοποίηση ακούσαμε από τον κύριο Υπουργό ότι την επόμενη εβδομάδα η Κυβερνητική Επιτροπή Παρακολούθησης Αξιοποίησης Λιμένων θα αξιολογήσει τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών για τα επιπλέον τμήματα της χερσαίας ζώνης που ζητείται να εξαιρεθούν από την παραχώρηση.

Ο κύριος Πλακιωτάκης επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να εξαιρεθούν – πέραν των όσων ήδη προβλέπονται – ο κεντρικός παραλιακός δρόμος, το πάρκινγκ καθώς και χώροι για τα τραπεζοκαθίσματα των παραλιακών καταστημάτων σε Πλαταριά, Σύβοτα και Σαγιάδα. Τόνισε μάλιστα ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να προχωρήσει η αποτύπωση των πρόσθετων προς εξαίρεση τμημάτων.»



In this article

Join the Conversation