Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή

Συνεδριάζει αυριο Παρασκευή στις 9.30 π.μ. η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία

  1. Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποχέτευση εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του Δ.Δ. Παραμυθιάς και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου», αναδόχου «ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ.
  2. Έγκριση του Πρακτικού 1/14-08-2023 (Αποσφράγισης, ελέγχου και αξιολόγησης δικαιολογητικών – τεχνικών και οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης, της πρώτης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Θεσπρωτίας, για τα έτη 2022-2023 και 2023-2024, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 2.893.600,00 € με Φ.Π.Α.
  3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας, στη διοργάνωση α) με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κέντρου Νεότητας Φιλιατών, παιδικής θεατρικής παράστασης και β) με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαγιάδας, πολιτιστικών εκδηλώσεων.

.



In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!