Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Συνεδριάζει το πρωί της Παρασκευής

Share

Συνεδριάζει το πρωί της Παρασκευής  μέσω τηλεδιάσκεψης, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία:

  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη των συμβολαιογραφικών εξόδων για τη δανειακή σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του έργου Έργα διευθέτησης ρέματος Ξηροποτάμου Π.Ε. Θεσπρωτίας”
  2. Έγκριση του από 05-05-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου για την ωρίμανση των έργων οδικής ασφάλειας στο Οδικό δίκτυο Π.Ε. Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 74.400,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.
  3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας -Εγνατία Οδός και Πρόσβαση προς Μαυρομάτι (Είσοδος Πόλης Ηγουμενίτσας)».
  4. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πιστώσεων και των όρων διακηρύξεων των διαγωνισμών, για την ανάδειξη εργολάβων δακοκτονίας, στα πλαίσια εφαρμογής του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της ελιάς έτους 2022 στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
  5. Έγκριση 7ης τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το σχολικό έτος 2021-2022.
  6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγικές μονάδες περιοχής Προδρομίου Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
In this article

Join the Conversation