Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Παραμυθιά

Στις 11:00 η μαθητική παρέλαση επί της Κ. Καραμανλή.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στον Δήμο Σουλίου στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2023.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Σουλίου, από την ογδόη πρωινή ώρα της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

Φωταγώγηση των Δημοτικών και Δημοσίων καταστημάτων του Δήμου Σουλίου, καθώς των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Παραμυθιάς, Αχέροντα και Σουλίου).

Δημοτική Ενότητα Παραμυθιάς: Ώρα 11:00 π.μ Απότιση φόρου τιμής από μαθητές/τριες των σχολείων της Κοινότητας Παραμυθιάς στο Μνημείο των Ηρώων (Σχολείο Βούλγαρη), που θα προσέλθουν συντεταγμένοι με επικεφαλής καθηγητές και δασκάλους. Στη συνέχεια θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Δημοτική Ενότητα Αχέροντα και Δημοτική Ενότητα Σουλίου: Επετειακές εκδηλώσεις στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες θα παραστούν εκπρόσωποι του Δήμου Σουλίου.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Ώρα 10:15 π.μ. Eπίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.
Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Μαντζιούκας Παναγιώτης, δάσκαλος του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς.

Μετά τον πανηγυρικό της ημέρας θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Σουλιωτών, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή – Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Ώρα 11:00 π.μ. Μαθητική παρέλαση επί της οδού Κ. Καραμανλή.

Τελετάρχης ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου Παραμυθιάς, κ. Σμπήλιας Κωνσταντίνος.




In this article

Join the Conversation