Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην σημερινή οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου

Συνεδριάζει στις 09:30

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη στις 9.30 π.μ. η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία

  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δημοσίευση Ανακοίνωσης Κήρυξης Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή διπλού κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας στη συμβολή της με την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων».
  2. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγικές μονάδες περιοχής Παλαιοχωρίου Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
  3.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Ηγουμενίτσας (παροχή υπηρεσιών)».
  4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας στην παραλιακή οδό περιοχής Σοφά Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
  5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας και απορροή όμβριων περιοχής Φανερωμένης Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
  6.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας και απορροή όμβριων προς παραγωγικές μονάδες περιοχής Φιλιατών Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
  7.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός ερεισμάτων επί της επαρχιακής οδού Πλαταριάς – Συβότων – Πέρδικας – Αγιάς (παροχή υπηρεσιών)».
  8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεσες εργασίες διαγράμμισης στην επαρχιακή οδό Καρτέρι – Πέρδικα (παροχή υπηρεσιών)».
  9. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης (παροχή υπηρεσιών) για μίσθωση μηχανημάτων (ιδιωτικών υδροφόρων-βυτίων, φορτηγών-βυτίων) για μεταφορά νερού σε κτηνοτροφικές μονάδες της Π.Ε. Θεσπρωτίας, λόγω παρατεταμένης ανομβρίας – λειψυδρίας, σε βάρος του ΕΦ/ΚΑΕ 071.9762.01.000.01 του προϋπολογισμού της.
  10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή κυκλικού κόμβου Προδρομίου στην Ε.Ο. Παραμυθιάς – Γλυκής».

.In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!