Διακρίσεις του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στα ΡΑΛΛΕΙΑ 2012

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «ΡΑΛΛΕΙΑ», όπου συμμετείχαν συνολικά 10 Σωματεία. O Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς αντιπροσωπευόταν από συνολικά 6 αθλητές. Εξαιρετική ήταν η προσπάθεια...

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «ΡΑΛΛΕΙΑ», όπου συμμετείχαν συνολικά 10 Σωματεία. O Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς αντιπροσωπευόταν από συνολικά 6 αθλητές.

Εξαιρετική ήταν η προσπάθεια της αθλήτριά μας Γιάγκα Ευαγγελίας, όπου συμμετείχε στο δρόμο των 1000μ. και κατέλαβε την 2η θέση σημειώνοντας ατομική επίδοση: 03:15:30, πετυχαίνοντας έτσι το υψηλό όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Πανγκορασίδων Α’, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 21-22 Ιουλίου ΄12. Πολύ καλή ήταν και η προσπάθεια της Γιάγκα Δήμητρας, όπου συμμετείχε στο ίδιο δρομικό αγώνισμα με την Ευαγγελία και κατέλαβε την 4η θέση σημειώνοντας ατομική επίδοση: 03:27:10. Η εμφάνιση της νεαρής μας αθλήτριας Μίνη Γεωργίας ήταν πολύ καλή, αφού κατάφερε να πάρει την 1η θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση: 8,40. Καλή εμφάνιση έκανε και ο νεαρός αθλητής μας Γούσιας Χρήστος στα αγώνισμα των 150μ., όπου κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 20:46. Στο ίδιο αγώνισμα πολύ καλά τα πήγε και η Τζώρτζη Βεατρίκη σημειώνοντας επίδοση 22:46. Η μικρή της παρέας Βασιλείου Θεοδώρα έτρεξε στην κατηγορία των Πανγκορασίδων Β΄ στο αγώνισμα των 60μ. σημειώνοντας επίδοση: 08:46.

O Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και συγχαίρει τους προπονητές Δημητρίου Μαρτίνα, Κούρτη Λάμπρο & Παππά Παναγιώτη, για την συλλογική προσπάθειά που καταβάλλουν όλοι μαζί έτσι ώστε να μας φέρνουν  τόσες επιτυχίες.

Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation