Συνεχίζονται τα μετάλλια για τον Σουλιώτη. Χάλκινο στο Πανελλήνιο της Λάρισας

Στο Δημοτικό Στάδιο της Λάρισας πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Εφήβων –Νεανίδων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχε για μια ακόμη φορά   ο Σουλιώτης Ευτύχιος. Ο...

Στο Δημοτικό Στάδιο της Λάρισας πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Εφήβων –Νεανίδων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχε για μια ακόμη φορά   ο Σουλιώτης Ευτύχιος. Ο Σουλιώτης παρά το γεγονός ότι μέσα σε δυο συνεχόμενες εβδομάδες έτρεξε σε δυο δρομικά αγωνίσματα στα 400μ. & στα  800μ. και έκανε 4 κούρσες σε κάθε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατάφερε να πάρει ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. Εφήβων, σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία από την δική του, να ξεπεράσει την κούραση που ένιωθε από τις συνεχόμενες κούρσες και να μας κάνει υπερήφανους.

Την πρώτη ημέρα έτρεξε προκριματικό στα 400μ και πέρασε άνετα το απόγευμα στο τελικό του αγωνίσματος, με επίδοση 49:86.  Το απόγευμα έτρεξε στο τελικό και πήρε την 3η θέση με επίδοση 49:42:10 ενώ μια εβδομάδα πριν είχε σημειώσει στο ίδιο αγώνισμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ατομική επίδοση με 49:40.Ο νεαρός αθλητής μας κάθε φορά καταφέρνει να ξεπεράσει τον εαυτό του και αγωνίζεται για το καλύτερο. Σε κάθε κούρσα του καταθέτει την ψυχή του και με το πείσμα και την αγάπη του για το κλασικό αθλητισμό κάνει όλους εμάς υπερήφανους κάθε φορά που αγωνίζεται.

Ο σύλλογος κλασικού αθλητισμού Παραμυθιάς συγχαίρει τον Ευτύχη και εύχεται καλή επιτυχία με την  ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ στη Κύπρο στις 18-19 Ιουλίου 2012.

Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!