Διακρίσεις του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στο Διασυλλογικό Ιωαννίνων

Στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» έγινε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Παίδων – Κορασίδων. Στους παραπάνω αγώνες μετείχαν  οι αθλητές/τριες των σωματείων της Ηπείρου, της Κέρκυρας και της Δυτικής Μακεδονίας...

Στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» έγινε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Παίδων – Κορασίδων. Στους παραπάνω αγώνες μετείχαν  οι αθλητές/τριες των σωματείων της Ηπείρου, της Κέρκυρας και της Δυτικής Μακεδονίας που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν στο δρόμο των 1.5000μ. η Δημητρίου Αικατερίνη, η οποία κατέλαβε την 4η θέση με ατομική επίδοση: 5΄35΄΄28. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και η Γιάγκα Ευαγγελία, η οποία κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση: 5΄48΄΄26.

Επίσης, πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση της Γιάγκα Δήμητρας στο δρόμο των 800μ., η οποία κατέλαβε την 4η θέση με ατομική επίδοση: 2΄44΄΄30. Ενώ, στο αγώνισμα των 200μ. συμμετείχε η μικρότερη σε ηλικία αθλήτριά μας Βασιλείου Θεοδώρα, η οποία έκανε μια καλή κούρσα με επίδοση: 30΄΄90.

Εξίσου καλή ήταν και η εμφάνιση του αθλητή μας Γούσια  Χρήστου, ο οποίος συμμετείχε σε δυο αθλήματα: στο ακόντιο ο οποίος σημείωσε επίδοση: 28.25 και στο δρόμο των 400μ. ο οποίος σημείωσε επίδοση: 61΄΄66.

Τέλος, οι αθλήτριές μας έκαναν εξαιρετική προσπάθεια στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4Χ400μ., στο οποίο κατέλαβαν την 4η θέση με επίδοση:  4΄36΄΄79.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του, καθώς και τους Προπονητές: Δημητρίου Μαρτίνα, Κούρτη Λάμπρο &  Παππά Παναγιώτη, για την συλλογική προσπάθειά που καταβάλλουν όλοι μαζί έτσι ώστε να φέρουν  πολλές επιτυχίες. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους.

In this article

Join the Conversation