Εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις αθλήτριες του ΣΚΑ Παραμυθιάς

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε αυτό  το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α΄. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν οι αδερφές: Γιάγκα Ευαγγελία και  Γιάγκα Δήμητρα και...

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε αυτό  το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α΄. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν οι αδερφές: Γιάγκα Ευαγγελία και  Γιάγκα Δήμητρα και η Βασιλείου Θεοδώρα.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της νεαρής αθλήτριά μας Γιάγκας Ευαγγελίας, όπου συμμετείχε στο αγώνισμα των 1000μ. στη κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄ και κατέλαβε την 4η θέση σημειώνοντας επίδοση: 03:25:01.

Εξίσου καλή ήταν και η εμφάνιση της Δήμητρας, όπου αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 300μ και κατέλαβε την 12η θέση σημειώνοντας ατομική επίδοση: 46.40.

Η μικρή της κατηγορίας  Βασιλείου Θεοδώρα, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έκανε εξαιρετική εμφάνιση, αγωνίστηκε στα 300μ. με εμπόδια και κατέλαβε την 10η θέση με επίδοση: 52.87.

Η εμφάνιση των τριών κοριτσιών, μας κάνει να ελπίζουμε για πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Εμείς από την πλευρά μας, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού

In this article

Join the Conversation