Στην μνήμη του Σπύρου Παπαγιάννη το 4ο Hill Time Trial Υμηττού +ΒΙΝΤΕΟ

Η δυτική πλαγιά του Υμηττού θα γεμίσει και φέτος από φίλους του ποδηλάτου και του συμπατριότη μας Σπύρου Παπαγιάννη. Στις 28 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το “4ο HILL TIME...

Η δυτική πλαγιά του Υμηττού θα γεμίσει και φέτος από φίλους του ποδηλάτου και του συμπατριότη μας Σπύρου Παπαγιάννη.

Στις 28 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το “4ο HILL TIME TRIAL – ΕΠΑΘΛΟ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ” στη μνήμη του μεγάλου λάτρη του ποδηλάτου Σπύρου Παπαγιάννη, ο οποίος έχασε τον Απρίλη του 2011 τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Πραγματικός στρατιώτης του ποδηλάτου, το υπηρέτησε σαν αθλητής, μέλος της εθνικής ομάδας και σαν δημοσιογράφος.

Ο αγώνας που ξεκίνησε χάρη στην αγάπη και το μεράκι φίλων του Σπύρου έχει γιγαντωθεί και φέτος δήλωσαν συμμετοχή 214 αθλητές και αθλήτριες.

Ήταν το πρωί της 10ης Μαρτίου 2011 όταν ο 34χρονος συμπατριότης μας, γιος της Προέδρου της κοινότητας Πετροβίτσας Παραμυθιάς, αθλητής της ποδηλασίας και δημοσιογράφος, Σπύρος Παπαγιάννης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του μετά απο 34 ημέρες νοσηλείας στον Ερυθρό και στον Αγ. Σάββα. Διαβάστε την σχετική είδηση απο εδώ.

O αγώνας Open θα ξεκινήσει στις 9.30 απ’ τις παρυφές του Υμηττού στο φυλάκιο των πυροσβεστών της Καισαριανής, ενώ στις 13.30 θα εκκινήσει το “4ο HILL TIME TRIAL Σπύρος Παπαγιάννης”.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!