Με 5 αθλητές και με διάκριση, η ομάδα “Παραμυθιά” στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με την συμμέτοχη 5 αθλητών από την ομάδα «Παραμυθιά» οι οποίοι και κατάφεραν να τερματίσουν όλοι και μάλιστα με πολύ καλούς χρόνους, ολοκληρώθηκε ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος της...

Με την συμμέτοχη 5 αθλητών από την ομάδα «Παραμυθιά» οι οποίοι και κατάφεραν να τερματίσουν όλοι και μάλιστα με πολύ καλούς χρόνους, ολοκληρώθηκε ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Στον καθιερωμένο Μαραθώνιο προς την μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη (και όχι Παναγούλη όπως αρχικά εκ παραδρομής έχει γραφτεί), συμμετείχαν οι Τσίπης Αρης, Γιαγκας Φώτης, Γεωργίου Αθανασιος, Αναστασόπουλος Μιχάλης και Μήτσουλης Γεώργιος.

Σημαντική διάκριση η 45 θέση του Άρη Τσίπη ο οποίος  παρά το νεαρό της ηλικίας του τερμάτισε ανάμεσα στους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου.

Η κλασική διαδρομή είναι αυτή που αποτελεί πρόκληση για 11.000 Έλληνες και ξένους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς παραδοσιακά ο Μαραθώνιος της Αθήνας συγκαταλέγεται στους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου.

Ο 31ος Διεθνής Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών ξεκίνησε  από τις 09.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 17.30 το απόγευμα στην κλασική διαδρομή (Λ.Μαραθώνος – Μαραθωνοδρόμων – Τύμβος Μαραθώνα – Μαραθωνοδρόμων – Λ.Μαραθώνος – Λ.Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – Λ.Βασ.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο).

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!