Απέκτησε Κατσίφα, ετοιμάζεται και για άλλον…

Την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κατσίφα, που το 2012 αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Αθηνών ανακοινώσε το Σούλι Παραμυθιάς. Ο κεντρώος μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ-Κρύας Ιωαννίνων, αναμένεται...

Την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κατσίφα, που το 2012 αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Αθηνών ανακοινώσε το Σούλι Παραμυθιάς. Ο κεντρώος μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ-Κρύας Ιωαννίνων, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο 11-1-2014 στον αγώνα Σούλι-Αγιά Μαρίνα στο γήπεδο 49 Προκρίτων  (Ώρα 3.30).

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Οικονόμου Θωμάς κατά την παρουσίαση του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι με την έλευση παικτών τέτοιας άξιας, ο  στόχος  της Γ ‘ Εθνικής είναι κοντά.

O προπονητής της ομαδος Παππάς Κώστας αφού ευχαρίστησε το Δ. Σ. τόνισε ότι ο Κατσίφας είναι ο παίκτης που έλειπε από την ομάδα στο χώρο του κέντρου και θα την βοηθήσει ιδιαίτερα στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες το Σούλι είναι κοντά σε συμφωνία με αμυντικό που αγωνίζεται σε ομάδα Γ’ Εθνικής (εκτός νομού) και μέχρι στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί η απόκτηση του.


In this article

Join the Conversation