Κάλεσμα του Σουλίου Παραμυθιάς για τον τελικό του κυπέλου

” Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ανακοινώνει και πληροφορεί τους φίλαθλους και τους φίλους της ιστορικής ομάδας της μαρτυρικής πόλης μας ότι στις 26-02-2014 και ώρα 15:30...

” Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ανακοινώνει και πληροφορεί τους φίλαθλους και τους φίλους της ιστορικής ομάδας της μαρτυρικής πόλης μας ότι στις 26-02-2014 και ώρα 15:30 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Φιλιατών έχει οριστεί για να διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας 2013-2014 μεταξύ των ομάδων ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ-Π.Α.Σ. ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου προσκαλεί όλους τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας μας να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν τον παραπάνω ποδοσφαιρικό αγώνα συμπαραστεκόμενοι όπως πάντοτε ένθερμα, πολιτισμένα, ηθικά και δυναμικά στην ομάδα της πόλης μας και της καρδιάς μας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για την κατάκτηση του τιμητικού επάθλου του Κυπέλλου Θεσπρωτίας εμπλουτίζοντας έτσι την ιστορική τροπαιοθήκη του συλλόγου μας και τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ένδοξη πορεία του συλλόγου μας.

Το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας το αξίζουμε και το δικαιούμαστε και θα το αφιερώσουμε στους Παραμυθιώτες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παράγοντες που ίδρυσαν, άνδρωσαν, καταξίωσαν και διατήρησαν ζωντανό το σύλλογό μας μέχρι και σήμερα με το ίδιο αδιαπραγμάτευτο όνομα και την ίδια ταυτότητα αλλά και στον περήφανο φίλαθλο κόσμο του σωματείου μας που θα γιορτάσουμε μαζί φέτος τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του συλλόγου μας. “ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ”

Παραμυθιά 18-02-2014
Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation