Πρωταθλήτρια η Δόξα. Οι αντίπαλοι στα μπαράζ.

Το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην 47χρονη ιστορία της κερδίζει η Δόξα Γαρδικίου, που νίκησε το απόγευμα της Μεγ. Τετάρτης το Σούλι Παραμυθιάς με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής...

Το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην 47χρονη ιστορία της κερδίζει η Δόξα Γαρδικίου, που νίκησε το απόγευμα της Μεγ. Τετάρτης το Σούλι Παραμυθιάς με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής της προτελευταίας αγωνιστικής των playoff της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται παθιασμένα και το Σούλι Παραμυθιάς να ανοίγει το σκορ στον 32’ με τον Αναστασίου ενώ ο Τσάλης με 2 γκολ έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην Δόξα.

Πολύς κόσμος από όλο τον νομό στο Γαρδίκι, χωρίς να υπάρχουν έκτροπα ούτε στην κερκίδα ούτε στον αγωνιστικό χώρο.

Διαδικαστικού χαρακτήρα η τελευταία αγωνιστική των play off με την Δόξα να περιμένει τα μπαράζ για την Γ’ Εθνική, στα οποία όμως έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο. Οι πρωταθλητες των ΕΠΣ Τρικάλων, Κέρκυρας και Ιωαννίνων τοποθετήθηκαν μαζί με την ΕΠΣ Θεσπρωτίας και πάλι στον 5ο όμιλος όπου θα παιξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες.

Η κλήρωση έχει ως εξής:
1η αγωνιστική: Ιωάννινα -Τρίκαλα, Κέρκυρα-Θεσπρωτία
2η αγωνιστική: Τρίκαλα-Κέρκυρα, Θεσπρωτία-Ιωάννινα
3η αγωνιστική: Κέρκυρα-Ιωάννινα, Τρίκαλα-Θεσπρωτία
4η αγωνιστική: Τρίκαλα-Ιωάννινα, Θεσπρωτία-Κέρκυρα
5η αγωνιστική: Κέρκυρα-Τρίκαλα, Ιωάννινα-Θεσπρωτία
6η αγωνιστική: Ιωάννινα-Κέρκυρα, Θεσπρωτία-Τρίκαλα

Από την ΕΠΣ Τρικάλων πρωταθλήτρια ομάδα είναι ήδη το Φλαμούλι. Στην ΕΠΣ Κέρκυρας ο ΑΟ Συναράδων είναι στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τον Αστέρα Πετριτή. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τους Παξούς εκτός έδρας και με νίκη αναδεικνύεται πρωταθλητής. Στην ΕΠΣ Ιωαννίνων δύο αγωνιστικές πριν το τέλος τα Σερβιανά με το Βελισσάριο είναι στην πρώτη θέση με 66 βαθμούς κι ακολουθεί η Ανατολή με 65.

In this article

Join the Conversation