Φάνης Μπέλλος: Hθική και πολιτική δικαίωσή μου, η απόφαση του Εκλογοδικείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗΘεοφάνη Μπέλλου, επανεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Σουλίου. Απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η εκλογική ένσταση που άσκησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Θεοφάνη Μπέλλου, επανεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Σουλίου.

Απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η εκλογική ένσταση που άσκησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στο Δήμο Σουλίου, Βασίλειος Δήμας σε βάρος μου ως συνυποψήφιου και τελικά νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου, με την υπ’ αριθμ. 195/2014 απόφαση του 2ου τμήματος του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κερκύρας.

Επισφραγίστηκε πλέον και δικαστικά η  ηθική και πολιτική δικαίωσή μου, επανεκλεγείς για Τρίτη συνεχή φορά ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σουλίου και ταυτόχρονα διεψεύσθησαν παταγωδώς οι γνωστοί-άγνωστοι και συνήθεις πολιτικά ύποπτοι φημολόγοι και αναλυτές καθώς και οι επινοητές και υποκινητές της άτοπης και ατελέσφορης αυτής δικαστικής διαδικασίας που “οραματίζονταν” εμφύλιες ανατροπές καθόσον προφανώς θεωρούσαν ενοχλητική και ίσως όχι ακίνδυνη πολιτικά γι’ αυτούς την πολιτική μου παρουσία στο νέο δημοτικό συμβούλιο, και έτσι κατά την προσφιλή και αλαζονική φράση ορισμένων δυστυχώς είναι υποχρεωμένοι να με ανεχθούν ως δημοτικό σύμβουλο και στο νέο δημοτικό συμβούλιο για μία πενταετής στο οποίο και θα δοκιμαστεί και θα κριθεί ο καθένας μας από τις πράξεις και το έργο του.

Τέλος ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά και με τίμησαν και πάλι με την ψήφο τους, τους διαβεβαιώνω δε ότι στα πλαίσια των ανθρώπινων και θεσμικών δυνατοτήτων θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ από τον ρόλο που μου έταξαν με γνώμονα την προώθηση του συμφέροντος του Δήμου και του τόπου.

Καλή ορκωμοσία, καλή θητεία, καλή συνεργασία και δημιουργική πρωτοβουλία παλιοί και νέοι συνάδελφοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο και καλό δεκαπενταύγουστο και η Παναγιά μαζί μας.

Παραμυθιά 12-08-2014
Θεοφάνης Μπέλλος
Δημοτικός Σύμβουλος

In this article

Join the Conversation