ΚΑΕ Παραμυθιά: Ένας αγώνας μια χρονιά. Συγκέντρωση και δείπνο εν’ όψη του “τελικού”. Tι λέει ο Προπονητής

Όλα για όλα τα παίζει η ΚΑΕ Παραμυθιά το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο κλειστό της Παραμυθιάς, στον επαναληπτικό των play out με αντίπαλο τον Αχιλλέα Άρτας...

Όλα για όλα τα παίζει η ΚΑΕ Παραμυθιά το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο κλειστό της Παραμυθιάς, στον επαναληπτικό των play out με αντίπαλο τον Αχιλλέα Άρτας και μετά το ισχνό προβάδισμα με 1 πόντο που απέκτησε η ομάδα της Άρτας στον πρώτο αγώνα (53-52).

Η σεζόν για την ομάδα της Παραμυθιάς δεν ήταν καλή, ωστόσο με μια νίκη το Σάββατο με 2 πόντους και πάνω, σώνει την χρονιά και παραμένει στην κατηγορία, όπου ήταν και ο αρχικός της στόχος. (Αναλυτικά η αξιολόγηση της χρονιάς με στατιστικά στοιχεία, σε επόμενο άρθρο).

Με στόχο την αποσυμφόρηση του άγχους και εν’ οψη του τελικού των τελικών, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίχτες, δείπνησαν σε καλό κλίμα, δίνοντας υπόσχεση για τον καλυτερο εαυτό με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα της Παραμυθιάς θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της πόλης που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στο κλειστό της Παραμυθιάς, ενισχύοντας την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών. Το ραντεβού λοιπόν για το απόγευμα του Σαββάτου είναι στο κλειστό της Παραμυθιάς.

Σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής της ομάδας Αναστάσιος Καραδήμας, αναφέρει:
Μια παρέα 7-8 παίδων και εφήβων και 2-3 ενήλικες ξεκίνησαν μαζί μου ένα ωραίο ταξίδι από τον περασμένο Αύγουστο… Παρά τις πολλές (αντικειμενικές λόγω ηλικίας,σχολικών υποχρεώσεων και ιδιαιτεροτήτων της εφηβείας) δυσκολίες, η ομάδα δεν διαλύθηκε, ούτε πλακωθήκαμε μεταξύ μας ούτε απογοητευτήκαμε από τις συνεχόμενες ήττες όπως κάποιες φωνές πιθανολογούσαν, αλλά συνεχίζουμε να έχουμε παλμό και να διεκδικούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.
Πριν βιαστείτε να κρίνετε εύκολα τους παίκτες, θα ήθελα να υπενθυμήσω πόσο δύσκολο είναι για τα παιδιά μου εν μέσω φροντιστηρίων, πίεσης από το σπίτι και άλλων εξωγενών παραγόντων να φέρουν σε πέρας την αποστολή αυτή, από την άλλη όμως οι φετινές τους εμπειρίες απέναντι σε έμπειρους αθλητές είναι κάτι που τους έχει βελτιώσει αισθητά σε σχέση με την εικόνα που είχα όταν τους πρωτογνώρισα… Σήμερα γεμίσαμε ένα πούλμαν με αθλητές της ακαδημίας μας και τους γονείς τους και πήγαμε εκτός έδρας να παίξουμε το πρώτο μας μπαράζ.
Αυτό είναι Αθλητική Υγεία και αισθάνομαι περήφανος για όλους που ήταν μαζί μας απόψε. Η νίκη δυστυχώς χάθηκε μέσα από τα χέρια μας αλλά πιστέψτε με ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…
Το άλλο Σάββατο δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα στο κλειστό μας και με τη φωνή και την υποστήριξη σας τα παιδιά θα πανηγυρίσουν το πρώτο τους μεγάλο αθλητικό επίτευγμα. Η προσπάθεια του συλλόγου είναι αξιέπαινη όπως και οι άνθρωποι της διοίκησης που στηρίζουν μια υγιή κατάσταση και δίνουν χώρο σε νέα παιδιά και όχι σε μισθοφόρους.
Κλείνοντας θέλω να πω πόσο περήφανος είμαι για τους μικρούς αθλητές της αντρικής ομάδας που ακόμα πηγαίνουν γυμνάσιο (!) αλλά παρόλα αυτά πολεμούν με όση καρδιά έχουν. Το άλλο Σάββατο περιμένουν το χειροκρότημα σας…
In this article

Join the Conversation