BINTEO: Με λαμπρότητα η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή...

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή του πολιούχου της Θεσπρωτίας. Είχε προηγηθεί, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλειος Γιογιακας, οι Δήμαρχοι Σουλίου, Ηγουμενίτσας, Φιλιατών και Πάργας, Σταυρούλα Μπραΐμη, Ιωάννης Λώλος, Σπύρος Παππάς και Αντώνης Νάστας αντίστοιχα, ο αντιπεριφεριάρχης αγροτική οικονομίας Νικόλας Κάτσιος, ο αντιπεριφεριάρχης πολιτισμού Κωνσταντίνος Σιαράβας, ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης, ο Διοικητής του 628 Τάγματος Πεζικού Αντισυνταγματάρχης Βασίλειος Κολιός, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας Αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς Αστυνόμος Χρήστος Γρίβας, ο προϊστάμενος της πυροσβεστικής Παραμυθιάς Πυραγος Ευάγγελος Μπέλλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλογών καθώς και πλήθος πιστών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την λιτάνευση των ιερών λειψάνων του αγίου Δονάτου του Θαυματουργού.


In this article

Join the Conversation