Βίντεο από το σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος με τον αποκεφαλισμό 25χρονου. Όλες οι εξελίξεις

Στο ενδεχομενο για επαγγελματικό συμβόλαιο θανάτου πιθανών απο την Αλβανική μαφία, στρέφεται η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με την δολοφονία του 25χρονου ο οποιος εντοπίστηκε το πρωί της...

Στο ενδεχομενο για επαγγελματικό συμβόλαιο θανάτου πιθανών απο την Αλβανική μαφία, στρέφεται η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με την δολοφονία του 25χρονου ο οποιος εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας αποκεφαλισμένος σε σταβλική εγκατάσταση στην Ποταμιά Παραμυθιάς.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη τη περιοχή, ενώ αυξημένοι είναι και οι έλεγχοι στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, αφού εικάζεται πως πιθανών οι δράστες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στη γείτονα χώρα.

Όλα ξεκίνησαν στις 05:30 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο ιδιοκτήτης της σταβλική εγκατάστασης (44χρονος απο το Καρβουνάρι Παραμυθιάς), προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον 25χρονο υπάλληλο του, Αλβανικής καταγωγής, χωρίς αυτό να κατέστη δυνατόν. Ο ιδιοκτήτης του στάβλου έφτασε στο σημείο 2 ώρες μετά και βρέθηκε μπροστά στο αποκεφαλισμένο σώμα του 25χρονου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα της Παραμυθιάς, άντρες του όποιου έφτασαν στο σημείο μαζί με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίσας. Στο σημείο κατέφθασε και κλιμάκιο του εγκληματολογικού από την Θεσσαλονίκη μαζί με τον Ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.

Μέχρι και αυτήν την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται και εστιάζονται στον εντοπισμό του κεφαλιού, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να υπάρχει αποτέλεσμα. Το θύμα φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν βρέθηκε η παραμικρή αμυχή.

Ο 25χρονος βρισκόταν τους 2 τελευταίους μήνες στην Ποταμιά, ενώ είχε εργαστεί και παλαιότερα στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή την δράση του στην Αλβανία, καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί σε παράνομες πράξεις ενώ εξετάζονται κι άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του.

Δείτε στο βίντεο που ακλουθεί, πλάνα από το σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος.


 

In this article

Join the Conversation