Σε Παραμυθιά, Αχέροντα και Ηγουμενίτσα ο υφυπουργός εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας. Γεύμα με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε στην περιοχή ο υφυπουργός εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας και στα πλαίσια της επίσκεψης, βρέθηκε σε Αχέροντα, Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Απο...

Για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε στην περιοχή ο υφυπουργός εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας και στα πλαίσια της επίσκεψης, βρέθηκε σε Αχέροντα, Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Απο την επίσκεψη του υφυπουργού, θα μείνουμε σε δύο πράγματα. Στην Γλυκή ο Γιάννης Μπαλάφας συμμετείχε σε υπαίθριες δραστηρίοτητες κάνοντας ράφτινγκ στο Αχέροντα ενώ σε δείπνο που ακολούθησε με τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς Ηλία Φωτίου ο οποίος παρεμπίπτοντος είναι και αντιπρόεδρος στον σύλλογο καταλυμάτων και επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού της περιοχής, o υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ασθένεια των Πλατάνων, ζητώντας μάλιστα από τους τοπικούς φορείς σχετικό υπόμνημα ώστε να εξεταστούν οι περαιτέρω δράσεις για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος για την περιοχή.

Πολιτικό ενδιαφέρον είχε το γεύμα που ακολούθησε στην Ηγουμενίτσα και που σύμφωνα με πληροφορίες της partamythia-online.gr πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων με την παρουσία του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση, του πρόεδρου του ΟΛΗΓ Ανδρέα Νταή, του συντονιστή της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς Ηλία Φωτίου, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτριου Σακαρέλη, του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Μπάμπα, της προέδρου του ιατρικού συλλόγου Χαράς Φατούρου, του περιφερειακου συμβούλου Παναγιώτη Πάντου και πολιτευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσπρωτία.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε τόσο στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, όσο και σε τοπικά προβλήματα, μετά από σχετικές ενημερώσεις των τοπικών παραγόντων. Δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε η οποιαδήποτε υπόσχεση από τον υφυπουργό προς τους παρευρισκόμενους για τα τοπικά θέματα, ωστόσο όπως αναφέρουν πηγές του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για την γνωστοποίηση προβλημάτων, μεταξύ τυριού και αχλαδιού…

Πάντως ο υφυπουργός έμεινε ενθουσιασμένος τόσο από την φυσική ομορφιά της περιοχής όσο και από την φιλοξενία και σημείωσε στους παρευρισκόμενους πως σίγουρα θα ξαναεπισκεφτεί την περιοχή μας.

In this article

Join the Conversation