Ευρεία σύσκεψη για το Επιχειρηματικό Πάρκο/ Εμπορευματικό Κέντρο

Ευρεία σύσκεψη, για ζητήματα που αφορούν τη δρομολόγηση ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν το έργο ADRI-UP, για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/...

Ευρεία σύσκεψη, για ζητήματα που αφορούν τη δρομολόγηση ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν το έργο ADRI-UP, για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Ανδρέας Νταής, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, η Δήμαρχος Σουλίου και Πρόεδρος της ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ. Α.Ε., κα Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, καθώς και o Δ/ντης Ανάπτυξης του Ο.Λ.ΗΓ. κ. Κωνσταντίνος Γκρίνιας.

Σκοπός της συνάντησης ο συντονισμός των ενεργειών που αφορούν τα επόμενα βήματα σχετικά με την υλοποίηση του έργου και η προετοιμασία για την επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες 09/09/2016, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το συντονιστή του έργου της ΙΝΕΑ (European Commission Innovation and Networks Executive Agency).Οι ενέργειες υλοποίησης του έργου ADRI-UP θα είναι συντονισμένες και η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων θα είναι συνεχής.

Σκοπός μας η υλοποίηση του έργου να αποδώσει τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Θεσπρωτίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!