Η νέα Ν.Ε της ΟΝΝΕΔ. Όλα τα ονόματα

Ένα εξάμηνο μετά το Συνέδριο Επενίδρυσης, η ΟΝΝΕΔ με απόφαση του Προέδρου της Κώστα Δέρβου, προχώρησε σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις...

Ένα εξάμηνο μετά το Συνέδριο Επενίδρυσης, η ΟΝΝΕΔ με απόφαση του Προέδρου της Κώστα Δέρβου, προχώρησε σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις της, μένοντας πιστή στην δέσμευση της για ολική «επανίδρυση» με καθαρές και διαφανείς διαδικασίες, όπως τονίζουν από την ηγεσία της.

Οι αρχαιρεσίες ολοκληρώθηκαν στις περισσότερες περιπτώσεις με εκλογές ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν εκλογές όπως στην Θεσπρωτία. Γενικά οι  αρχαιρεσίες ολοκληρώθηκαν χωρίς να σημειωθεί κάποια «παραφωνία», παρά την προσπάθεια ορισμένων να τις παρακωλύσουν, όπως λέγεται, θέλοντας ίσως να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σημερινή διοίκηση, με άνευ αντικειμένου ενστάσεις.

Από σήμερα όλες οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ πανελλαδικά διαθέτουν νέους αιρετούς εκπροσώπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη συμμετοχή, καθώς περίπου 9.700 νέα μέλη καταχωρήθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής μελών της ΟΝΝΕΔ.

Στην Θεσπρωτία πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, είναι ο Γιώτης Παργανάς, ενώ η 11μελής Ν.Ε αποτελείται απο τους εξής:
– Παραμυθιά: Άννα Κώτση, Στέλιος Κάτσιος, Λουκάς Μπόλωσης.
Ηγουμενίτσα: Βασίλειος Βλάχος, Γεώργιος Κονάκης, Φωτεινή Παπαδιώτη, Φώτιος Κωνσταντίνου.
Φιλιάτι: Φώτιος Μίγκος, Στυλιανή Στάθη, Ελευθερία Μάλλιου.

In this article

Join the Conversation