BINTEO: H παρουσίαση για το Επιχειρηματικό – Εμπορευματικό Κέντρο Γκρικας

Οι ενέργειες που που είναι σε εξέλιξη για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου- Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας, αποτέλεσαν το αντικείμενο της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην...

Οι ενέργειες που που είναι σε εξέλιξη για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου- Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας, αποτέλεσαν το αντικείμενο της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Παραμυθιά, παρουσία μεταξύ άλλων του πρόεδρου της δημάρχου Σταυρούλας Μπραίμη, του ΟΛΗΓ Ανδρέα Νταή, της περιφερειακής συμβούλου Αντιγόνης Φίλη, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και εκπρόσωπων τοπικών πολιτικών οργανώσεων.

Στη συνάντηση παρευρέθη επίσης, ο Μανώλης Μπαλτάς, ως Τεχνικός Σύμβουλος Υποστήριξης της Ο.Λ.ΗΓ. ΑΕ. για την κατάρτιση φάκελου για την Έκδοση της ΚΥΑ που αφορά την Αδειοδότηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά για όλα τα θέματα που αφορούν τη διαδικασία, καθώς και για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Ακολούθησε συζήτηση γύρω από την διαδικασία άλλα και ερωτήσεις για την υλοποίηση και τα χαρακτηριστικά και τα χρονοδιαγράμματα.

Δειτε στο βιντεο που ακολουθεί, ολόκληρη την συνάντηση:


In this article

Join the Conversation