Ηθική αναγνώριση στον Η. Βεζδρεβάνη από την Ένωση τ. Βουλευτών-Ευρωβουλευτών

Γράφει Η.Μ. Η ένωση τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών επέδειξε ηθική αναγνώριση στον τ. βουλευτή Θεσπρωτίας Ηλία Βεζδρεβάνη, αναδεικνύοντάς τον, με πρόταση του προέδρου της Κωνσταντίνου Πυλαρινού, γραμματέα της πρόσφατης συνέλευσής...

Γράφει Η.Μ.

Η ένωση τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών επέδειξε ηθική αναγνώριση στον τ. βουλευτή Θεσπρωτίας Ηλία Βεζδρεβάνη, αναδεικνύοντάς τον, με πρόταση του προέδρου της Κωνσταντίνου Πυλαρινού, γραμματέα της πρόσφατης συνέλευσής της.

Και έχει ιδιαίτερη αξία αυτό, γιατί μπορεί η βουλευτική ιδιότητα να έρχεται και να παρέρχεται, τα ίχνη όμως της προσωπικότητας του βουλευτή μένουν ανεξίτηλα.

Και τα ίχνη, που άφησε ο κ. Βεζδρεβάνης ως πολιτικός, έχουν τη σφραγίδα και την υφή του είναι του. Υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται την αναγκαιότητα μιας ψυχικής οπτικής στη ρίζα κάθε ανθρώπινης προσπάθειας και κάθε κοινωνικοπολιτικού εγχειρήματος.

Έβλεπε και βλέπει μέσα από μια ιδεαλιστική προοπτική την πραγματικότητα, με στάση γνήσια ανθρώπινη. Γι’ αυτό στους πρώην συναδέλφους του, αλλά και γενικότερα, ήταν, είναι και θα είναι αγαπητός και σεβαστός. Και του το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία…

In this article

Join the Conversation