Το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς για την επίσκεψη Παυλόπουλου

...για την ευγενή, πρόθυμη και θετική ανταπόκριση του, για αυτοπρόσωπη επίσκεψη του...

Ο Συντονιστής και το Ιατρικό προσωπικό του Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, αισθάνονται ηθικό χρέος να ευχαριστήσουν θερμά και δημόσια, τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για την ευγενή, πρόθυμη και θετική ανταπόκριση του, για αυτοπρόσωπη επίσκεψη του στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, με αφορμή την επίσκεψη στην πόλη για την ημέρα Μνήμης και Τιμής, για τους εκτελεσθέντες 49 Πρόκριτους από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους Τσάμηδες.

Η ανωτέρω ενεργεία του κ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, έδειξε το πραγματικό του ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Κ.Υ Παραμυθιάς, όπως αυτά παρουσιάστηκαν από τον συντονιστή κ. Γεώργιο Λύγκα και αποδεικνύει εκτός από την αναγνωρισμένη απλότητα και ανθρωπιά του και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα Υγείας τόσο της ακριτικής μας περιοχής όσο και της Ελληνικής Επικράτειας.

Ο κ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, με την αυτοπρόσωπη εμφάνιση στο Κέντρο Υγείας, διαπίστωσε και εξήρε το σημαντικό έργο πρωτοβάθμιας περίθαλψης που παρουσιάζει το Κ.Υ Παραμυθιάς στον πληθυσμό του Δήμου Σουλίου και όχι μόνο, και διαβεβαίωσε πως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα συμβάλει με κάθε προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση και αρτιότερη στελέχωσή του.

Πρέπει να υπογραμμιστεί πως είναι ο μοναδικός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που επισκέπτεται το Κ.Υ. Παραμυθιάς, επιδεικνύοντας πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα και την λειτουργία του, πράγμα που τιμά τον τόπο μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ΠτΔ, ο οποίος αντάξια εκπροσωπεί το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανταποκρίνεται αναδεικνύοντας θεσμικά τον ρόλο του σαν σύμβολο ενότητας του Έθνους.

Το Κ.Υ Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation