Στις 207.000€, τα καθαρά έσοδα του δήμου απο τον Λάμποβο

Μετά το πέρας της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης «ΛΑΜΠΟΒΟΣ» Παραμυθιάς, η δημοτική αρχή κανει γνωστά τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία :

Share

Tο γενικό σύνολο όλων των εσόδων (που προέρχονται από μισθώσεις παραπηγμάτων, δημοτικών χώρων, καθώς και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη για τη λειτουργία του λούνα παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών), ανέρχεται στο ποσό των 253.826,00€.

Το γενικό σύνολο των εξόδων (δαπάνες για κατασκευή παραπηγμάτων, ασφάλεια χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), ανέρχεται στο ποσό των 46.205,50€ .

Τα καθαρά έσοδα του Δήμου Σουλίου ανέρχονται στο ποσό των 207.620,50€.

H δημοτική αρχή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

Τους  χιλιάδες επισκέπτες και όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της. Ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τους επαγγελματίες του Δήμου Σουλίου για την άμεση ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση προβολής παραδοσιακών προϊόντων του τόπου, με τη βοήθεια του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα τους: το τυροκομείο Παπαδόπουλου Ευάγγελου, τα αρτοποιεία Μπέλλου, Κούρτη και Βασιλείου, τον κ. Ντούκα για το ελαιόλαδο, τον κ. Γεώργο για τις ελιές , τους κ.κ Παναγιώτου και Τσιώτα της βιολογικής ριγανης Παραμυθιας για τη ρίγανη και τον οινοποιό κ. Διαμάντη Βασίλειο.

Καλό χειμώνα και να είμαστε καλά να ανταμωθούμε και του χρόνου.

 

In this article

Join the Conversation