Νάκος: «Επιχειρούμε με ληγμένα αλεξίσφαιρα, με ελλείψεις οχήματα κ.α. Είστε περήφανοι για αυτά που μας προσφέρετε;»

Σσκωπτικό σχόλιο με αφορμή νέα επιτυχια της Δίωξης Ναρκωτικών

«Οι επιτυχίες συνεχίζονται από τους συναδέλφους οι οποίοι επιχειρούν με ληγμένα αλεξίσφαιρα, με σοβαρές ελλείψεις σε οχήματα, χαλασμένες θερμικές κάμερες και συνεχείς μετακινήσεις στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης», ανέφερε σε σχολιο για τη νέα επιτυχία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και την κατάσχεση 41 κιλών κάνναβης, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος.

Ο Βασίλης Νάκος με σκωπτικό τρόπο, αφού τονίζει πως οι αστυνομικοί υπάλληλοι αισθάνονται περήφανοι για την απόδοσή τους, αναρωτιέται προφανώς αναφερόμενος (αν και δεν το αναφέρει) στην πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αν και αυτοί αισθάνονται περήφανοι για αυτά που τους προσφέρουν για να επιτελέσουν το έργο τους.

Η υπόθεση των ναρκωτικών που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσπρωτίας:

Συνελήφθησαν εχτές, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο (2) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ήπειρο και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 39 και 26 ετών.

Αναλυτικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σήμερα το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 39χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, -2- σάκοι που περιείχαν:

14 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -40- κιλών και -860- γραμμαρίων.

9 δέματα με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους -2.190- γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθη αργότερα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και ο 26χρονος, ο οποίος με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ράγιου, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας το πρώτο όχημα για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation