Αναγνώστης: Η Κυβέρνηση στέλνει τα ευνοημένα Ελληνικά Πετρέλαια στην Παραμυθιά για Προπαγάνδα

Του Δονάτου Κούρτη

Το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελείται στην χώρα είναι σε εξέλιξη και δεν άφορα το μνημόνιο. Είναι η καταστροφή του φυσικού πλούτου της χώρας από το ξεπούλημα της Κυβέρνησης με την σιωπή των ντόπιων Κυβερνητικών Παραγόντων της Ηπείρου.

Στα πλαίσια της Κυβερνητικής Προπαγάνδας, ρίχνουν στην μάχη τα Ελληνικά Πετρέλαια που θα οργώσουν την Ήπειρο για να να μας πείσουν πόσο κάλο θα μας κάνει να βγάλουμε πετρέλαια από τα ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους σημεία της Ηπείρου.

Στον αγώνα κατά της εξόρυξης των πετρελαίων πρεπει να ειμαστε ολοι εκει, καθώς τίθενται σε κίνδυνο τα πόσιμα νερά, τα δασικά συστήματα και το σύνολο των δραστηριοτήτων του πρωτογενούς τομέα για την ενίσχυση του αγώνα ενάντια στα αδηφάγα σχέδια των πετρελαϊκών εταιριών και του κεφαλαίου.

Το Σάββατο τα Ελληνικά Πετρέλαια θα βρεθούν στην Παραμυθιά όπου θα μας πείσουν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Σουλίου -Καρκαμίσι-, για το πόσο κάλο θα μας κάνει το πρόγραμμα γεωφυσικών καταγραφών.

Τα καταστροφικά αποτελέσματα της εξόρυξης Πετρελαίου είναι χιλιοειπωμένα. Θα σταθώ σε ανακοίνωση πριν κάποιους μήνες Πολιτικού Κόμματος της Χώρας – δεν μας αφορά το πιο είναι-, χωρίς κανένα σχόλιο:

«Την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς, η κυβέρνηση προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων. Τελευταίο κρούσμα, η πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου, στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ και μάλιστα με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες»

Ανατολή Ιωαννίνων 04-12-2018

Δονάτος Κούρτης
Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος

In this article

Join the Conversation