Επιστολή: Κουρέλι η σημαία. Ξευτελίζουν το εθνικό σύμβολο σε δημοτικό κτήριο στην Παραμυθιά

Θα προμηθευτώ εγώ ο ίδιος μια σημαία και θα την τοποθετήσω μόνος μου και θα κοινοποιήσω το βίντεο από την Έπαρση της.

Για την σημαία έχουν χυθεί αμέτρητοι τόνοι αίματος, από ήρωες γνωστούς και αφανείς. Από ανθρώπους που θυσίασαν την ζωή τους για να είναι ελεύθεροι οι σημερινοί Άρχοντες του τόπου και να Διοικούν τον κατατρεγμένο σημερινό Παραμυθιώτικο Λαό.

Και όμως αυτό το σύμβολο κατάντησε ένα κουρέλι στο Δημοτικό Κτήριο του Δήμου Παραμυθιάς, απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο Παραμυθιάς, λιγα μέτρα από το σημειο που εκτελέστηκαν οι 49 Πρόκριτοι της Παραμυθιάς.

Ξευτελίζουν το Εθνικό Συμβολο και αυτό αποδεικνύει την Πατριοφροσύνη των Εκλεγμένων Αρχόντων της Παραμυθιάς.

Από ότι βλέπουμε στο Ιντερνετ, δεν έχουν χρόνο γιατί είναι απασχολημένοι να φωτογραφίζονται με υπονοούμενα και Φιλοφρονήσεις ο ένας για τον άλλον. Γιατί από άλλους δεν μπορούν να δεχτούν Φιλοφρονήσεις, όταν συμπεριφέρονται έτσι στο εθνικό Σύμβολο.

Κάποιοι έδωσαν το αίμα τους γι΄αυτό το ιερό ύφασμα. Κάποιοι ορκίστηκαν «Ελευθερία ή θάνατος» πάνω σε αυτό το ιερό ύφασμα. Γιατί κάποιοι το αντιμετωπίζουν ως κουρελόπανο;Ποιοι είναι οι υπευθυνοανεύθυνοι που κουρελιάζουν την εθνική μας υπερηφάνεια;

Θα προμηθευτώ εγώ ο ίδιος μια Σημαία και θα την τοποθετήσω μόνος μου και θα κοινοποιήσω το βίντεο από την Έπαρση της. Επισης θα προσφέρω αλλη μια Σημαια στο Δημαρχειό.

ΝΤΡΟΠΗ

Τ.Τ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!