ΒΙΝΤΕΟ | Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση της πυροσβεστικής “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ” στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς

Το σενάριο της άσκησης, περιλάμβανε ισχυρό σεισμό στην Θεσπρωτία με επίκεντρο την Παραμυθιά

Με εντυπωσιακές εικόνες πραγματοποιηθηκε στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς, η άσκηση της Πυροσβεστικής “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ” το πρωί της Πέμπτης.

Στην άσκηση ετοιμότητας συμμετείχαν οι υπηρεσίες της πυροσβεστικής Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς, το αστυνομικό  τμήμα Παραμυθιάς, το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, η ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΠΑΛ.

Το σενάριο της άσκησης, περιλάμβανε ισχυρό σεισμό στην Θεσπρωτία με επίκεντρο την Παραμυθιά, αποτέλεσμα του οποίου ήταν τραυματισμοί πολιτών με τις υπηρεσίες που εμπλέκονται να συντονίζονται για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών μετά από κατάρρευση τμήματος του κτηρίου και η παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η άσκηση “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ” πραγματοποιήθηκε παρουσία του διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Πύραρχου Γκιόκα Λεωνίδα, του προϊστάμενου του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς Επιπυραγού Ευάγγελου Μπέλλου, του υποδιοικητή της πυροσβεστικής Ηγουμενίτσας  Επιπυραγού Ευάγγελου Πανταζή, του διευθυντή του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς Χρήστου Βακαλόπουλου και του προϊστάμενου της ΔΕΔΔΗΕ Θωμά Καλιαμούρη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την άσκηση “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ”:

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την άσκηση

In this article

Join the Conversation