H Ελευθερία Ντάφλου για την παρουσία της στην εκδήλωση της πολιτιστικής ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας

Δελτίο Τύπου

Είχα την τιμή και τη χαρά να παρευρεθώ στην εκδήλωση της Πολιτιστικής Ενωσης Παραμυθιωτών Αθήνας. Ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και συντοπίτες.

Όταν καλέστηκα να παρουσιαστώ στο βήμα ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, επέλεξα να μην μακρυγορήσω και να επιβάλλω την αυτοπροβολή μου.

Προσωπική επιλογή, όχι λόγω πολιτικής απειρίας, αλλά κρίνοντας πως ο σκοπός της παρουσίας μου ήταν η προσωπική γνωριμία, η συζήτηση και η διασκέδαση με τους φίλους.

Άλλωστε, η μέρα δικαίως ανήκε στο τιμώμενο πρόσωπο, τον παραδοσιακό τραγουδιστή Γιώργο Κούρτη και αυτό δεν μπορούσα να μην το σεβαστώ. Με τη φωνή του ταξιδεύει χρόνια τώρα τη μουσική μας παράδοση χωρίς σύνορα.

Το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω με την ευκαιρία του μικροφώνου, ήταν μια παράκληση. Σε όλους τους Ηπειρώτες που τους συμβαίνει και ανατριχιάζουν μπαίνοντας στην Θεσπρωτία (*προσωπικά μου συμβαίνει πολύ συχνά*)…σε όλους αυτούς που νιώθουν αυτή την περηφάνια μέσα τους και τη χαρά του τόπου τους, να μας βοηθήσουν να ξεσκαλώσουμε απο τον πάτο αυτό που μας έχει τελματώσει…να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την κατάσταση όχι για το τώρα και το αύριο…αλλά και για ότι μας ακολουθεί!!!

Ευχαριστώ απο καρδιάς όσους μου έσφιξαν το χέρι, με στήριξαν και μοιράστηκαν την ελπίδα μαζί μου

Ελευθερία Ντάφλου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
Με την Παράταξη “Κοινό Ηπειρωτών” του Γ. Ζάψα

In this article

Join the Conversation