“Ανεξάρτητη κίνηση για την Παραμυθιά” ο νέος συνδυασμός για την δημοτική κοινότητα Παραμυθιάς

Δελτίο Τύπου

Θεωρούμε πως μια νέα εποχή ξεκινά για την τοπική αυτοδιοίκηση με τον νέο νόμο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι», μια εκ των οποίων είναι η δημιουργία ενός Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας ανεξάρτητου και απαγκιστρωμένου από τις παρατάξεις των συνδυασμών των υποψηφίων Δημάρχων.

Βαίνοντας λοιπόν, σε μία νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση συναντηθήκαμε με δημότες από όλο το δημοκρατικό φάσμα, δημότες με διαφορετική ιδεολογική ταυτότητα με διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό στόχο το καλύτερο αύριο .Νέους, ανήσυχους που με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους για το καλό του τόπου μας.

Ο συνδυασμός μας ονομάζεται «Ανεξάρτητη Κίνηση» και πλαισιώνεται από τους Γιώργο Καλόγηρο, Παύλο Λιάκο, Άρη Μπούση και Μαίρη Τάτση

Στόχος μας είναι να δώσουμε στο συνδυασμό μας ένα κινηματικό χαρακτήρα, να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να στελεχώσουμε ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας.

Βασικές αρχές της ομάδας μας είναι η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας για τη λύση των προβλημάτων, με ίση αντιμετώπιση των πολιτών, δίνοντας στη φωνή μας περισσότερό δύναμη.

Προτεραιότητα στα άτομα με μειωμένη κινητικότητα και η αντικειμενική προώθηση όλων των προβλημάτων προς την δημοτική αρχή.

Στον πυρήνα κάθε προσπάθειάς μας θα είναι το συμφέρον της πόλης μας, θα συνεργαστούμε αλλά και θα ΄΄πιέζουμε΄΄, θα επιμένουμε, θα διεκδικούμε την επίλυση όλων των προβλημάτων καθώς επίσης και των αναπτυξιακών έργων που απαιτεί η πόλη μας, όποια δημοτική αρχή και αν προκύψει, οποίο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, με στόχο την αναβάθμιση της Παραμυθιάς, χωρίς προσωπικές και πολιτικές διακρίσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, ενωμένοι χωρίς κομματικά στεγανά και ταμπέλες θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση της κοινότητας Παραμυθιάς, με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

Η περιουσία της Παραμυθιάς είστε εσείς, οι άνθρωποί της.Δώστε μας τη δυνατότητα να αφιερωθούμε με όλη μας τη δύναμη σε μία ιδέα, σε ένα όραμα που θα αποδείξει σε όλους, αλλά κυρίως στα παιδιά μας πως η τοπική κοινότητα Παραμυθιάς μπορεί να στεγάσει όλα μας τα όνειρα και τις ελπίδες.

Με εκτίμηση

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης

In this article

Join the Conversation