Γώγος | Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη, την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου Σουλίου

Δελτίο Τύπου

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Οι δημοτικές εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον του Σουλίου και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Είναι κρίσιμες για να πάμε μπροστά, να προοδεύσουμε. Και προοδευτικό είναι ό,τι μας ενώνει, ό,τι δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις ζωής και αναβαθμίζει τον τόπο μας.

Όλοι μαζί, τα μέλη και οι εκατοντάδες υποστηρικτές της «Δύναμης Ελπίδας» όπως ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες, έτσι όλοι μαζί πιο ενωμένοι κι αποφασισμένοι από ποτέ συνεχίζουμε για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά.

Ως πολίτες είμαστε ταυτόχρονα, Δημότες Σουλίου, Έλληνες και Ευρωπαίοι. Ο τόπος μας διαθέτει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα: ιστορική – πολιτιστική κληρονομιά, πρωτογενή παραγωγή, τουριστικό brand name, εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό.

Υπολείπεται όμως σε υποδομές, σε ιδέες και υλοποίηση καινοτόμων έργων με όραμα και αναπτυξιακή προοπτική.

Ο Δήμος Σουλίου χρειάζεται να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην αποκέντρωση, στην οικονομική αυτοτέλεια και στην δυνατότητα λήψης τοπικών αποφάσεων με τόλμη και διεκδίκηση.

Είμαστε μια ανοιχτή και δυνατή ομάδα, έτοιμη να δώσει τη μάχη από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη γραμμή για να αλλάξει ο Δήμος με προγραμματισμό, οραματικό και κυρίως άμεσα εφαρμόσιμο σχέδιο.

Είμαστε ανεξάρτητοι. Δεν έχουμε τη στήριξη κανενός παλιού αυτοδιοικητικού, κανενός κόμματος, καμιάς πολιτικής ή άλλης συντεχνίας.

Δεν επιδιώκουμε προσωπικά οφέλη. Δεν τα έχουμε ανάγκη. Δεν είμαστε με τους λίγους!
Είμαστε με τους πολλούς! Με του πολίτες του Δήμου μας που σε πείσμα των καιρών, επιμένουν και τα καταφέρνουν να παράγουν, να δημιουργούν, να διακρίνονται, να ελπίζουν.

Είναι αυτοί που πραγματικά αλλάζουν τον τόπο μας. Και έχουμε χρέος να γίνουμε ο καταλύτης αυτής της μεγάλης αλλαγής. Να απελευθερώσουμε αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις. Να αναδείξουμε αξίες οι οποίες φαίνεται ότι απομακρύνονται από το λεξιλόγιό μας, όπως το φιλότιμο, τη διάθεση για προκοπή, την αλληλεγγύη. Να χτίσουμε όλοι μαζί το αύριο των ονείρων μας.

Στέλνουμε στους πολίτες του Δήμου Σουλίου μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για τον Δήμο μας.
Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε για να ανοίξουν δουλειές, για να προχωρήσουν τα έργα, οι κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που θα δώσουν ζωή σε όλο τον Δήμο.

Για να έχει αξία η γη μας, και ποιότητα η ζωή σε κάθε κοινότητα, κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά.
Το Σούλι, ο Αχέροντας, η Παραμυθιά και ο Καλαμάς έχουν λαμπρή και μακρά ιστορία. Μπορούμε να χτίσου σήμερα όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον.

Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη, την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου μας.

In this article

Join the Conversation