Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μπρέστας, στους εργαζόμενους του Δήμου Σουλίου

Στο επικεντρο, αξιολόγηση, μεταρρύθμιση Κλεισθένη, ελλείψεις προσωπικού, ιδιωτικοποίηση τομέων κ.α

Περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους του δήμου Σουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο στην Παραμυθιά πραγματοποίησε η ΚΟ Παραμυθιάς του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Μπρέστα το πρωί της Παρασκευής.

Τα μέλη του ΚΚΕ και ο Νίκος Μπρέστας περιόδευσαν και μίλησαν με το σύνολοτων υπαλλήλων καλώντας τους στις εκλογές της 7ης Ιούνη να αποφασίσουν μεβάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα.

Ο Νίκος Μπρέστας τόνισε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία την επόμενη μέρα, αν έχουμε δίπλα μια συνεπή, μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμηστη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να μη δώσουν συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, να μην επιστρέψουν σε παλιέςδοκιμασμένες και χρεοκοπημένες επιλογές και να αξιοποιήστε την πείρα τους από τις αυταπάτες, τις ψεύτικες προσδοκίες και την πολιτική υπέρ των συμφερόντωντου μεγάλου κεφαλαίου που υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε στις παρεμβάσειςπου κάνει το ΚΚΕ συνεχώς εντός και εκτός Βουλής και ζήτησε τη συστράτευσητων εργαζομένων σε αυτό τον δρόμο παρόλες τις μικρές πολιτικές διαφωνίες που μπορεί να έχουν με το ΚΚΕ.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε ζωντανός και δημιουργικός διάλογος πάνωσε πολλά γενικά αλλά και πιο συγκεκριμένα θέματα που αφορούν και τους ΟΤΑ («αξιολόγηση», μεταρρύθμιση «Κλεισθένη», ελλείψεις προσωπικού,ιδιωτικοποίηση τομέων κ.α).

Η ΚΟ Παραμυθιάς του ΚΚΕ θα συνεχίσει την προεκλογική της δραστηριότητα τοΣάββατο το πρωί με περιοδεία στην αγορά της Παραμυθιάς και την Κυριακή μεπεριοδεία στην περιοχή της Γλυκής.

In this article

Join the Conversation