Στο «κόκκινο» η προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ και του υποψήφιου βουλευτή Νίκου Μπρέστα

Δελτίο Τύπου

Αν και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και τα υπόλοιπα κόμματα έχουν μετατρέψει την πολιτική αντιπαράθεση σε «τηλεοπτική» υπόθεση το ΚΚΕ και στην περιοχή της Παραμυθιάς έχει στο φουλ τις μηχανές του…

Καθημερινά τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του κόμματος βρίσκονται δίπλα στο λαό εκεί που «χτυπά η καρδιά» της εργατικής τάξης, των μικρομεσαίων αγροτών και επαγγελματιών, της νεολαίας, των συνταξιούχων.

Την Τρίτη κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή Νίκο Μπρέστα επισκέφτηκε διαδοχικά την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την αγορά της πόλης της Παραμυθιάς. Την Τετάρτη νέο κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον Νίκο Μπρέστα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας, τα καταστήματα στον «κάτω περιφερειακό» και αργότερα την αγορά του Γαρδικίου.

Κοινή συνισταμένη των περιοδειών τα δεκάδες προβλήματα που απασχολούν το λαό και της περιοχής μας, προβλήματα έχουν τη ρίζα τους στο οικονομικό σύστημα και στις αντιλαϊκές διαχειριστικές πολιτικές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Μόνη ελπίδα για το λαό η ενίσχυση του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους και πριν και μετά τις εκλογές, που τιμά την ψήφο και την εμπιστοσύνη του λαού, που θα αποτελέσει τη μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στη νέα λαίλαπα που ετοιμάζουν μετά την 7η Ιούλη.

In this article

Join the Conversation