Σε 45 εκλογικά τμήματα οι εκλογές της Κυριακής στον δήμο Σουλίου | Αναλυτικά

Σημεία και Ονόματα

72ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικά Διαμερίσματα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ και (Κωδ. Διαμ. 2004010 ).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Α’ Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΟΛΓΑ έως ΔΗΜΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ. Στο ίδιο εκλογικό τμήμα θα ψηφίσουν και οι εκλογείς του άρθρου 27 του Π.Δ/τος 26/2012 και  ειδικότερα το προσωπικό του Αστυν. Τμήματος Παραμυθιάς.

73ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας Παιδικός Σταθμός Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ έως ΚΟΥΡΤΙΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.

74ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Γυμνάσιο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Παραμυθιά ς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΚΟΥΤΟΥΠΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ έως ΜΠΑΡΟΥΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.

75ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Γυμνάσιο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΜΠΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ έως ΠΑΠΑΤΣΙΩΤΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ.

76ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Γυμνάσιο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς,  ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΠΑΠΠΑ ΑΓΑΠΗ έως ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ.

77ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004010).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Γυμνάσιο Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Παραμυθιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ , από την εκλογέα ΤΑΒΑΝΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ έως ΨΕΥΤΟΓΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ.

78ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004020).
Έδρα Αγία Κυριακή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Αγίας Κυριακής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι  εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Αγίας Κυριακής του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

79ο Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004030).
Έδρα Αμπελιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Αμπελιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Αμπελιάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

80ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΚΡΙΚΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004040).
Έδρα Γκρίκα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γκρίκας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Γκρίκας του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

81ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΕΛΑΤΑΡΙΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004050).
Έδρα Παραμυθιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κ.Α.Π.Η. Παραμυθιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Ελαταριάς του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

82ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004060). Έδρα Ζερβοχώρι.
Κατάστημα ψηφοφορίας το Νηπιαγωγείο Ζερβοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς,  ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Ζερβοχωρίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

83ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ. Συνοικισμός ΚΑΜΙΝΙ (Κωδ. Συνοικ. 2004061). Έδρα ο συνοικισμός Καμίνι της πρώην Κοινότητας Ζερβοχωρίου. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό  Σχολείο Ζερβοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝ ΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Καμίνι της Κοινότητας Ζερβοχωρίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

84ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004070).
Έδρα Καλλιθέα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Καλλι θέας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς,
ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Καλλιθέας του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

85ο Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004080).
Έδρα Καρβουνάρι. Κατάστημα ψηφοφ ορίας το Κοινοτικό Γραφείο Καρβουναρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας  Καρβουναρίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΗΔΟΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ έως ΜΠΟΥΖΟΥΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

86ο Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004080).
Έδρα Καρβουνάρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Νηπιαγωγείο Καρβουναρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Καρβουναρίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΝΑΤΣΙΟ ΑΓΓΕΛΟ έως ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ.

87ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004090).
Έδρα Καρυώτι. Κατάστημα ψηφοφορίας το ΚΕΓΕ Καρυωτίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Καρυωτίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

88ο ΕκλογικόΤμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004100).
Έδρα Κρυσταλλοπηγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Κρυσταλλοπηγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Κρυσταλλοπηγής του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΗΔΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ έως ΜΩΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

89ο ΕκλογικόΤμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004100).
Έδρα Κρυσταλλοπηγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Πολιτιστικό Κέντρο Κρυσταλλοπηγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Κρυσταλλοπηγής του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΝΑΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ έως ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ.

90ο Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004110).
Έδρα Νεοχώρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Νεοχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Νεοχωρίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

91ο Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Συνοικισμός ΝΕΡΑΪΔΑ (Κωδ. Συνοίκ. 2004111).
Έδρα ο συνοικισμός Νεράιδα της πρώην κοινότητας Νεοχωρίου. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Νεράιδας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο του συνοικισμού Νεράιδα της Κοινότητας Νεοχωρίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

92ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΞΗΡΟΛΟΦΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004120).
Έδρα Ξηρόλοφος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Ξηρολόφου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΑΒΡΑΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ έως ΛΙΤΣΑ ΕΙΡΗΝΗ.

93ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΞΗΡΟΛΟΦΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004120).
Έδρα Ξηρόλοφος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Ξηρολόφου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ έως ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ.

94ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004130).
Έδρα Παγκράτι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Παγκρατίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Παγκρατίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

95ο ΕκλογικόΤμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ (Κωδ. Διαμ.2004140).
Έδρα Πέντε Εκκλησιές. Κατάστημα ψηφοφορίας το Πολιτιστικό Κέντρο Πέντε Εκκλησιών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Πέντε Εκκλησιών του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

96ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΕΤΟΥΣΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004150).
Έδρα Πετούσι. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Πετουσίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Πετουσίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

97ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΕΤΡΟΒΙΤΣΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004160).
Έδρα Πετροβίτσα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Πετροβίτσας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Πετροβίτσας του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

98ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΛΑΚΩΤΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004170).
Έδρα Πλακωτή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Πλακωτής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Πλακωτής του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

99ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004180).
Έδρα Πολύδροσο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Πολυδρόσου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

100ο Εκλογικό Τμήμα : Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004190).
Έδρα Προδρόμι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Προδρομίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Προδρομίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ έως ΜΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

101ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004190). Έδρα Προδρόμι. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα Εκδηλώσεων Προδρομίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι  εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Προδρομίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΜΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ έως ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

102ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2004200).
Έδρα Σαλονίκη. Κατάστημα ψηφοφορίας. το Δημοτικό Σχολείο Σαλονίκης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Σαλονίκης του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

103ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2004210).
Έδρα Σεβαστό. Κατάστημα ψηφοφορίας το Αγροτικό Ιατρείο Σεβαστού. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Σεβαστού του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.
104ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ (Κωδ.Διαμ. 2004220). Έδρα Χρυσαυγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Χρυσαυγής του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

105ο Α Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΨΑΚΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2004230).
Έδρα Ψάκα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Νηπιαγωγείο Ψάκας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Ψάκας του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

65ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001010).
Έδρα Γαρδίκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Σχολικό Κέντρο Γαρδικίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Γαρδικίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έως ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

66ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001010).
Έδρα Γαρδίκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Σχολικό Κέντρο Γαρδικίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότ ητας Γαρδικίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΝΑΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ έως ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

67ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΛΥΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2001020).
Έδρα Γλυκή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γλυκής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔ ΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Γλυκής του Δήμου  ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ έως ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

68ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΛΥΚΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2001020).
Έδρα Γλυκή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γλυκής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Γλυκής του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΛΑΙΜΠΑΧ ΓΕΩΡΓΙΟ έως ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΗ.

69ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001030).
Έδρα Σκάνδαλο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικο Γραφείο Σκανδάλου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Σκανδάλου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από τον εκλογέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ έως ΜΠΟΧΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ.

70ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2001030).
Έδρα Σκάνδαλο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Σκανδάλου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Σκανδάλου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ, από την εκλογέα ΝΑΚΟΥΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ έως ΧΡΟΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ.

71ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΟΪΚΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2001040).
Έδρα Χόικα. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Χόικας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Χόικας του του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

106ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΥΛΟΤΟΠΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2008010).
Έδρα Αυλότοπος. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Αυλοτόπου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Αυλοτόπου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

107ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΥΚΟΥΛΙΩΝ (Κωδ. Διαμ. 2008020).
Έδρα Κουκουλιοί. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Κουκουλιών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Κουκουλιών του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

108ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΑΜΟΝΙΔΑΣ (Κωδ. Διαμ. 2008030).
Έδρα Σαμονίδα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Γραφείο Σαμονίδας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Σαμονίδας του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

109ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ (Κωδ. Διαμ. 2008040).
Έδρα Τσαγγάρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Τσαγγαρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Τσαγγαρίου του Δήμου ΣΟΥΛΙΟΥ.

110ο Εκλογικό Τμήμα: Εκλογικό Διαμέρισμα ΦΡΟΣΥΝΗΣ (Κωδ. Διαμ. 2008050).
Έδρα Φροσύνη. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Φροσύνης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς, ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ, οι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Κοινότητας Φροσύνης του Δήμου
ΣΟΥΛΙΟΥ.

In this article

Join the Conversation