Καταγγελία του ΚΚΕ Θεσπρωτίας

Ανακοινωση

Η Κ. Ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας ” SELODA A.E.” γιατί απαγόρευσε σε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού Γκίκα Σωτήρη και Ρεπάνη Νικολέτα να εισέρθουν στον χώρο εργασίας στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας του Κόμματος για την ενημέρωση των εργαζομένων με τις θέσεις του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου του ΚΚΕ Ρέγκας Λαέρτης με τον Διευθυντή Προσωπικού κ. Χατουπη αναφέρθηκε ότι είναι πολιτική της εταιρείας να απαγορεύει σε πολιτικά κόμματα να εισέρθουν στον χώρο και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα για το πού αρχίζει και πού τελειώνει η ” δημοκρατία ” τους και οι ” δημοκρατικές ” τους ελευθερίες για τις οποίες σκίζουν τα ιμάτια τους ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τι περιμένει τους εργαζόμενους την επόμενη μέρα στους χώρους δουλειάς και να αποτελέσει ένα ακόμα κριτήριο ψήφου μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ
ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

In this article

Join the Conversation