Μοίρασαν βαθμούς και γκολ, Παραμυθιά και Αναγέννηση Αρτας

1-1 το τελικό σκορ

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν στο «49 Προκρίτων» το Σούλι Παραμυθιάς με την Αναγέννηση Άρτας, για την 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Την ευκαιρία για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχασε η Παραμυθιά, αφού παρότι προηγούταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 77΄. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και δίκαια πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο 19ο λεπτό πανέμορφη κούρσα και σέντρα από τον Μπέλλο, σταμάτησε τη μπάλα ο Ντόκος εκείνη στρώθηκε στον Καραμποΐκη ο οποίος νίκησε με ψύχραιμο σουτ τον Παπαϊωάννου και άνοιξε το σκορ. Ο Αναστασιάδης έφτασε δύο φορές στο 2-0 αλλά την πρώτη φορά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης (24΄) ενώ τη δεύτερη το κοντινό σουτ του κόντραρε στα σώματα (41΄).

Η ομάδα της Άρτας αντέδρασε στο β΄ημίχρονο και μάλιστα στο 55΄άγγιξε την ισοφάριση με τον Διασσινό να αποκρούει θεαματικά την κεφαλιά του Σιδηρόπουλου, έπειτα από σέντρα του Μπότσαρη. Ο Μπέλλος είχε μια καλή στιγμή στο 70΄ , όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Η Άρτα έφτασε στο 1-1 στο 77΄ αφού ο Γιαννούλης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Διαμάντη, όσο χρειαζόταν για να πάρει ύψος και να περάσει πάνω από σώμα του Διασσινού και να καταλήξει στα δίχτυα της Παραμυθιάς. Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης στα τελευταία λεπτά, ειδικότερα η Παραμυθιά η οποία πίεσε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, το σκορ όμως δεν άλλαξε ως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιούργα.

Περισσότερα σε λίγο

Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας) : Διασσινός, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας (92′ Παππάς), Αναστασιάδης, Καραμποΐκης (87′ Τσούνης), Ντόκος, Μπέλλος (74′ Κωσταμένας)

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας Τ.) : Παπαϊωάννου, Θεοδώρου, Γιαννούλης, Κραμπής, Παπαρούνης, Μανιώτης, Παπακίτσος Δ. (60′ Παπακίτσος Αλ.), Χούσος (90′ Χεμπέγια), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας Γ., Μπότσαρης (84′ Σταμούλης)

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation