Ήττα στο Μεσολόγγι με 1-0

Στο 23' το μοναδικό γκολ. Άτυχη η Παραμυθιά θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 69'

Την ήττα με σκορ 1-0 γνωρισε το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το Σούλι Παραμυθιάς στα πλαίσια της 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Το μοναδικό γκλο του αγώνα στο 23΄ μετα από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Παραμυθιάς.

Στο 69΄ η Παραμυθιά θα φτάσουν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Παπαδόπουλο να νικιέται από τον Μανιάτη από θέση τετ τα τετ με την μπάλα να περνάει σε κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ κεφαλιά του Βασιλάκη μέσα από την περιοχή ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για την ακύρωση ενός τέρματος του Πίτσι μετά από υπόδειξη του δευτέρου βοηθού της αναμέτρησης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Φίτσας, Ντομαρης και Τσέτσος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Μανιάτης, Πασπαλιάρης (65΄Κολοβάκης), Κοντομήτσος (79΄λ.τ Παναγιωτόπουλος Κ.), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (71΄Χάρπερ), Λίτσος, Γεωργούσης, Κοντογιάννης (86΄Πίτσι), Φονταλής.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: (Τζιάρρας Ευάγγελος) Διασσινος, Μούτσιος (36΄Παπαδόπουλος), Τάτσης, Διαμαντής, Βασιλάκης (78΄λ.τ Παππάς), Καγια, Κωσταμένας (59΄Παπαρούνας), Αναστασιάδης, Καραμποϊκης (59΄Μωκος), Ντοκος, Μπέλλος.

In this article

Join the Conversation