ΒΙΝΤΕΟ | Η συνεδριαση του δημοτικού συμβουλίου για την ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ

"ή συμμετοχή στο εμπορευματικό κέντρο / επιχειρηματικό πάρκο ή χρεωκοπία" το νόημα των εισηγήσεων

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Παραμυθιά, η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου, με μοναδικό θέμα την ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ Α.Ε. και πιο συγκεκριμένα, την προοπτική συμμετοχής στο εμπορευματικό κέντρο / επιχειρηματικό πάρκο Θεσπρωτίας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας ως διευθύνοντα σύμβουλο της ΒΙΟΠΑΘΕ, Θωμά Πιτούλη, της αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης ως πρόεδρο του Δ.Σ. Σταυρούλας Μπραίμη, του δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου και της πρόεδρου του Δ.Σ της ΟΛΗΓ. Α.Ε, Ρεγγίνας Δηλαβέρη.

Κοινή συνισταμένη των εισηγήσεων και των τοποθετήσεων του διευθύνοντα σύμβουλου και της προέδρου της ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ, ήταν το συμπέρασμα “ή συμμετοχή στο εμπορευματικό κέντρο / επιχειρηματικό πάρκο ή χρεωκοπία”.

Στην διάρκειας 2 ωρών και 40 λεπτών συνεδρίαση στην οποια επικράτησε για άλλη μια φορά ένταση, τέθηκαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον δανεισμό, το ιδιοκτησιακό, και την εισήγηση που αποκάλυψε η περιφερειακή παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα σύμφωνα με την οποία προτείνεται η απ’ ένταξη του βιοτεχνικού πάρκου από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την συνεδρίαση:

 

In this article

Join the Conversation