Καταγγελία για εκλογική διαδικασία της Παραμυθιας του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων

Ανακοίνωση της Ταξικής Πορείας

Η Ταξική Πορεία καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους την ύπαρξη των δικαστικών αντιπροσώπων μέσα στα σωματεία και στις αρχαιρεσίες τους.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην Παραμυθιά 30/11 για τις εκλογές του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων δεν δόθηκε η δυνατότητα σε εργαζόμενο να ψηφίσει εφόσον δεν ήταν εγγεγραμμένος στο σωματείο ενώ μπορούσε να γραφτεί εκείνη την ώρα.
Όπως έχουμε επαναλάβει και στις συνελεύσεις, θέλουμε σωματείο ανεξάρτητο από το αστικό κράτος, σε αντίθεση με την ΔΑΣ-ΠΑΜΕ που παρά τα παχιά λόγια, στην πράξη αποδεικνύει πως δεν θέλει να δώσει την κόντρα ούτε σε τέτοια ζητήματα αλλά ούτε και σε πιο μεγάλα όπως είναι η προετοιμασία μετωπικής αντιπαράθεσης με το σύστημα στο θέμα του Μητρώου χρησιμοποιοντας δικαιολογίες.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο να έρθει και να συμμετέχει στις εκλογές και να στηρίξει την άποψη της Ταξικής Πορείας και το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο.
Τι θα κάνουμε οι εργαζόμενοι, τι θα κάνουν τα σωματεία, τι θα αποφασίσουν και πως θα λειτουργήσουν είναι δική μας δουλειά και των οργάνων μας και όχι του κράτους!
Και η κάθε παράταξη καλείται να απαντήσει!
In this article

Join the Conversation