Αναφορά στην Βουλή για τα προβλήματα της ΔΕΗ στο Γαρδίκι απο τον Μάριο Κατση

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, με την οποία ζητά από το αρμόδιο υπουργείο να λυθεί άμεσα το πρόβλημα των συχνών διακοπών ρεύματος...

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, με την οποία ζητά από το αρμόδιο υπουργείο να λυθεί άμεσα το πρόβλημα των συχνών διακοπών ρεύματος στο χωριό Γαρδίκι του Δήμου Σουλίου.

Στην Αναφορά του Μάριου Κάτση επισυνάπτεται έγγραφο της κοινότητας Γαρδικίου προς τον ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Ηγουμενίτσας, με το οποίο διαμαρτύρεται ότι τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν πολύ συχνές, ακόμα και πολύωρες, διακοπές ρεύματος λόγω τεχνικών προβλημάτων, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε πολίτες και επιχειρήσεις, ζητώντας παράλληλα ενημέρωση για τις αιτίες και τις ενέργειες που έχουν γίνει για την επίλυση του προβλήματος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σχετικά:

«Οι κάτοικοι στο Γαρδίκι είναι αγανακτισμένοι από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος και η εντεκάωρη διακοπή στις 28 Νοεμβρίου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη για την υγεία τους και οι διακοπές ρεύματος τους θέτουν σε κίνδυνο. Υπάρχουν πολίτες και επαγγελματίες που καταστρέφονται τα προϊόντα τους λόγω των διακοπών. Δε μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή.

Η τοπική κοινότητα διαμαρτυρήθηκε εγγράφως προς τον ΔΕΔΔΗΕ Ηγουμενίτσας και θεώρησα χρέος μου να καταθέσω Αναφορά μέσω της Βουλής προς τον αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας την άμεση επίλυση του προβλήματος».

In this article

Join the Conversation