Βραβεία ΠΣΑΤ | Ανερχόμενο Ταλέντο 2019 η Μιχαέλα Λάκη

Την Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής η εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

Στην γιορτή των κορυφαίων του ΠΣΑΤ θα βρεθεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τένις Μιχαέλα Λάκη, μαζί με τα μεγαλύτερα ονοματα του ελληνικού αθλητισμού. Η Μιχαέλα θα βραβεύει με το έπαθλο του «Ανερχόμενου Ταλέντου» για το 2019.

Στη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής στις 18:00, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, θα τιμηθούν με το έπαθλο του «Ανερχόμενου Ταλέντου» συνολικά 4 αθλητές και πιο συγκεκριμένα οι:

  • Μιχαέλα Λάκη (τένις)
  • Απόστολος Παπαστάμος (κολύμβηση)
  • Κωνσταντίνος Λιβανός (ποδηλασία)
  • Μαρία Τσαμοπούλου –  Μελίνα Παππά (ιστιοπλοΐα)

Επίσης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Aθλητικού Τύπου, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας, αποφάσισε να βραβεύσει τρία πρόσωπα που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στον συγκεκριμένο τομέα. Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που έχει συνδέσει τον Αθλητικό Τουρισμό με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη Μαρίνα Κουταρέλλη για την επιτυχία του Spetses Mini Marathon και τον Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.

Εχουν ήδη ανακοινωθεί τα βραβεία στον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος το 2020 θα μπει στο Ηall of Fame της παγκόσμιας κολύμβησης, στον κορυφαίο παίκτη του χάντμπολ Αλέξη Αλβανό, ο οποίος αποχαιρέτησε την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών, καθώς και το έπαθλο της κοινωνικής προσφοράς που θα δοθεί στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νασούλα και της Ευαγγελίας Ψάρρα, της οποίας και τα τέσσερα μέλη ασχολούνται ενεργά με την τοξοβολία. Ο Αλέξανδρος Νασούλας είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, η Ευαγγελία Ψάρρα έχει αγωνιστεί πέντε φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παιδιά, Μαρία και Χάρης είναι στις μικρές Εθνικές ομάδες τοξοβολίας.

In this article

Join the Conversation