Σκαρφάλωσε στην 4η θέση της Γ’ Εθνικής | Σούλι Παραμυθιάς – ΑΟ Ανατολής 3-2

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα το Σούλι Παραμυθίας υπέταξε με σκορ 3-2 την ομάδα της Ανατολής Ιωαννίνων στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Παραμυθιάς, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 3ο μολις λεπτό με γκολ με τον αρχηγό Νίκο Ντόκο έπειτα από ασίστ του Μπέλλου, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, στο οποίο δεν σημειώθηκαν άλλες αξιόλογες φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Μετά από πέντε λεπτά παιχνιδιού και έπειτα από σέντρα του Μπέλλου, ο Ντόκος με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και δίνοντας προβάδισμα 2 τερμάτων στην Παραμυθία, ενώ λιγα λεπτά μετά, η Ανατολή μείωσε με τον Ντούγια στο 54ο λεπτό και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, καθώς λίγο πριν είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα.

Στο 72ο λεπτό  η ομάδα της Παραμυθιάς έμεινε με 10 παίχτες καθώς μετά από φάουλ που κέρδισε ο Τάτσης είχε άσχημη αντίδραση απωθώντας τον αντίπαλο του και τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το Σούλι παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο σημείωσε και τρίτο τέρμα με πολύ όμορφο βολέ του Γεωργάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντόκου.

Η Ανατολή προσπάθησε και εκμεταλευόμενη την αριθμητική υπεροχή της μείωσε στο 86 με σούτ του Σκανδάλη σε 3-2 δίνοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα μια άγρια ομορφιά όμως η ομάδα της Παραμυθίας διαχειρίστικε τον χρόνο και το προβάδισμα και κράτησε την πολύτιμη νίκη .

Η ομάδα της Παραμυθιάς μετά και την σημερινή νικη, σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και την επομενη αγωνιστική αντιμετωπιζει εκτός έδρας τον Απόλλων Ευπαλίου που βρίσκεται στην 13η θέση με 12 βαθμούς

Παραμυθιά: Πατσιουρας, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Κωσταμενας, Μπέλλος (Παπαδόπουλος), Παπαρούνας (Παππάς), Ντόκος (Αθανασίου), Γεωργάκης
Ανατολή: Γκαρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Μάριος, Κλιτσινάρης, Πολύχρονης, Σκανδάλης, Εμβραϊζογλου (Νούγιας), Χριστακοπουλος, Τσουμάνης, Φωλίνας (Κατσίφας)

Δειτε την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕ Λευκίμμης-Τηλυκράτης 1-1
ΑΕ Μεσολογγίου-Μακεδονικός Φούφα 3-0
Σούλι Παραμυθιάς-ΑΟ Ανατολής 3-2
Αστέρας Ιτέας-Απόλλων Ευπαλίου 3-1
Αναγέννηση Άρτας-ΑΕΠ Κοζάνης 1-1
ΠΑΣ Πρέβεζα-Αχέρων Καναλακίου 2-2
Ναυπακτιακός Αστέρας-Θιναλιακός 3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΕΠ Κοζάνης 27
2. Αχέρων Καναλακίου 25
3. Αναγέννηση Άρτας 23
4. Σούλι Παραμυθιάς 18
5. Θιναλιακός 17
6. Μακεδονικός Φούφα 16
7. Τηλυκράτης 16
8. ΠΑΣ Πρέβεζα 15
9. ΑΟ Ανατολής 14
10. Ναυπακτιακός 14
11. ΑΕ Μεσολογγίου 13
12. ΑΕ Λευκίμμης 12
13. Απόλλων Ευπαλίου 12
14. Αστέρας Ιτέας 9

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θιναλιακός – ΑΕ Μεσολογγίου
Αναγέννηση Άρτας -ΠΑΣ Πρέβεζα
Απόλλων Ευπαλίου – Σούλι Παραμυθιάς
Τηλυκράτης – Μακεδονικός Φούφα
ΑΕΠ Κοζάνης – Ναυπακτιακός
ΑΟ Ανατολής – ΑΕ Λευκίμμης
Αχέρων Καναλακίου – Αστέρας Ιτέας

Φ.Π.

In this article

Join the Conversation