Μαγικές Γιορτές σε Αυστρία και Κυανή Ακτή με την “Κώτσης Travel”

Τι περιλαμβάνουν οι εκδρομές

H “Κώτσης Travel”, πιστή στο δόγμα της για ποιοτικά πακέτα υπηρεσιών για τους πελάτες της, διοργανώνει 2 μοναδικές εκδρομές για την εορταστική περίοδο, σε Αυστρία και Κυανή Ακτή.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Περίοδος Χριστουγέννων | Αυστρία | 7 ημέρες, Αναχώρηση 22.12
  • Περίοδος Φώτων | Κυανή Ακτή | 8 ημέρες, Αναχώρηση 02.01

Αυστρία

7 ημέρες, στο επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων αισθήσεων της Ευρώπης. Στην γενέτειρα του διάσημου μουσικοσυνθέτη Μότσαρτ, του Σούμπερτ, του Στράους αλλά και του Φρόιντ. Στην χώρα που έχει ζυμωθεί μέσα σε ιδέες πρωτοπόρες και στους ρυθμούς του βαλς και που παρουσιάζει ισχυρή παρουσία και στα Ευρωπαϊκά δρώμενα , σε ένα περιβάλλον που από τη μία έχει την αγκαλιά του Δούναβη και από την άλλη την σκέπη των Άλπεων.

Σε αυτό το περιβάλλον θα βρεθούμε με την Kotsis Travel, με την εκδρομή να περιλαμβάνει:

Ίνσμπρουκ: Κτισμένη στη συμβολή των ποταμών Ζιλ και Ιν, στην ευρεία κοιλάδα μεταξύ των υψηλών βουνών Nordkette στο βορρά, Patscherkofel και Serles στο νότο, γι’ αυτό και είναι διεθνώς διάσημο κέντρο χειμερινού αθλητισμού.

Σάλτσμπουργκ: Η κοσμοπολίτικη μαγική πόλη. Η πόλη προστατευόταν από το κάστρο που φέρει το όνομα Χοενσάλτσμπουργκ και σήμερα αποτελεί σημαντικό αξιοθέατο. Σημαντική εμπορική και τουριστική σημασία έχει για την πόλη το γεγονός ότι εδώ γεννήθηκε ο μουσικοσυνθέτης Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Νταβός. Περνάμε τα σύνορα με Ελβετία για το αριστοκρατικό Νταβός που ειναι κτισμένο επί του ποταμού Λαντβάσσερ στις ελβετικές Άλπεις. Κτισμένο σε υψόμετρο 1.560 μέτρων, είναι η ψηλότερη πόλη στην Ευρώπη. Ειναι ενα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελβετίας. Η πόλη φιλοξενεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μια ετήσια συνάντηση των πολιτικών από όλο το κόσμο και σημαντικών επιχειρηματικών.

Λίμνη Como. Περνάμε στην Βόρεια Ιταλία, και επισκεπτόμαστε την παραμυθένια Λίμνη Como. Η λίμνη είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός από τους Ρωμαϊκούς ακόμη χρόνους και στις όχθες της έχουν κατασκευαστεί πολλές βίλλες. Η λίμνη θεωρείται συχνά ως μια από τις ομορφότερες στην Ευρώπη. Το όνομά της το πήρε από τη πόλη του Κόμο. Η περιοχή Lierna είναι μια ιστορική γοητευτική τοποθεσία της λίμνης με μια λευκή παραλία και ένα περίφημο κάστρο.

Μπολονια: Τελευταία στάση του ταξιδιού μας η Μπολόνια. Είναι γνωστή για τους πύργους της και τις στοές της (portici), που φτάνουν τα 38 χιλιόμετρα στο ιστορικό κέντρο και την κάνουν μοναδική πόλη στον κόσμο με το κέντρο να αποτελείται εξ ολοκλήρου από στοές, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται η μακρύτερη στον κόσμο στοά του San Luca, μήκους 3,7 χιλιομέτρων και με 666 καμάρες Έχει το μεγαλύτερο μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο της Ευρώπης μετά από εκείνο της Βενετίας .

Κυανή Ακτή

8 ημέρες στην Γαλλική Ριβιέρα, ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα στον κόσμο. Η Κυανή Ακτή γνώρισε την πρώτη ακμή ως τουριστικός προορισμός στα τέλη του 19ου αιώνα με αρχές του 20ού, όντας δημοφιλής κυρίως ανάμεσα στη βρετανική αριστοκρατία.

Σε αυτό το περιβάλλον θα βρεθούμε με την Kotsis Travel, με την εκδρομή να περιλαμβάνει:

Νίκαια: Η Νίκαια απέχει 13 χιλιόμετρα από το πριγκιπάτο του Μονακό και το αεροδρόμιό της χρησιμοποιείται και για τις ανάγκες του πριγκιπάτου. Η φυσική ομορφιά της περιοχής της Νίκαιας και το ήπιο μεσογειακό της περιβάλλον προσέλκυσαν την προσοχή αγγλικών ανώτερων στρωμάτων στο δεύτερο μισό του 18ου αιώνα, όταν ένας αυξανόμενος αριθμός αριστοκρατικών οικογενειών περνούσε τους χειμώνες του εκεί. Γραφική πόλη με τους στενούς δρόμους, το λόφο Le Château, το εμπορικό λιμάνι και τη νέα πόλη, με την εντυπωσιακή προκυμαία και τη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλαί (Promenade des Anglais).

Μονακό: Το Μονακό είναι αναμφίβολα μια παιδική χαρά για όλους. Κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμυριούχους και διασημότητες από όλο τον κόσμο για το περίφημο Yacht Show. Η περίφημη συνοικία του Μόντε Κάρλο είναι γνωστή ως το μέρος συνάντησης των πλουσίων για τυχερά παιχνίδια. Το παλάτι, είναι ένα οχυρό που χτίστηκε αρχικά ως φρούριο το 1191. Εκεί ζουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο Β’ με την σύζυγό του Σαρλέν και τα δίδυμα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Μασσαλία: Είναι φημισμένο κέντρο τεχνών, πολιτισμού και μουσικής. Κατέχει ιστορικό και ναυτικό μουσείο, 5 μεγάλες αίθουσες τέχνης, αναρίθμητες καφετέριες, σινεμά, εστιατόρια. Γνωστότερα θέατρα τα Κριέ, Γυμνάσιο, Τουρσκί. Κυρίαρχη θέση στην πόλη κατέχει το κτίριο της όπερας. Το παλιότερο κτίσθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα με αρχιτεκτονικό στυλ παρόμοιο με αυτό στα κτίρια της όπερας της Λυών και του Μπορντώ, στο παλιό λιμάνι, το κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Κάννες: Η πόλη είναι γνωστή για τις ωραίες αμμώδεις παραλίες της, οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι ανοιχτές στο κοινό, αλλά και για το ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ. Από το 1830 και μετά, μέλη της αριστοκρατίας της Γαλλίας και άλλων χωρών έχτιζαν στην περιοχή εξοχικές κατοικίες, με αποτέλεσμα να μετατραπούν οι Κάννες σε δημοφιλές θέρετρο.
Φλορεντια: Η πολυβραβευμένη Φλωρεντία είναι ένα αξιοθέατο από μόνη της. Μία τυχαία βόλτα αρκεί για να οδηγηθείτε σε κτήρια και μνημεία επιβλητικής αρχιτεκτονικής, ενώ το ιστορικό της κέντρο – ή αλλιώς το μεγαλείο της Αναγέννησης – θα σας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή, μεγαλείου, πλούτου και άφθονης τέχνης

Κλειστε τώρα την συμμετοχή σας, με την προνομιακή τιμή των 540€ για Αυστρία και 530€ για Κυανή Ακτή: Kotsis Travel, Εθ. Αντίστασης 140 Ηγουμενίτσα, τηλ.: 2665 023053

In this article

Join the Conversation