Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Προδρομίου για την ετήσια παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Ξωτικά, τάρανδοι, πριγκίπισσες, χιονάνθρωποι και γραμματα στον Άγιο Βασίλη

Πολύ όμορφες στιγμές βιώσαμε στην ετήσια παιδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας χθες στο Προδρόμι!
Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν και ξεφάντωσαν!

Αφού βάφτηκαν ξωτικά, τάρανδοι, πριγκίπισσες και χιονάνθρωποι και γράψανε το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, σειρά είχαν οι χειροποίητες κούκλες μας να μας αφηγηθούν πίσω από το στολισμένο με τις χειροτεχνίες κουκλοθέατρο, “Τα ομορφότερα Χριστούγεννα του Αη Βασίλη”.

Αγάπη-Ειρήνη-Ευτυχία, τρεις ευχές μας χάρισε ο αγαπημένος όλων μας Άγιος. Και έτσι μαγικά εμφανίστηκε με το σάκο του γεμάτο δώρα για όλα τα παιδάκια!

Εμείς να ευχαριστήσουμε θερμά την αγαπημένη μας Σύλβια Βαρβέρη που χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια της όλο αυτό το διάστημα δεν είχαμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!
Ευχαριστούμε και όλα τα παιδιά του χωριού μας και εκείνα από τα γειτονικά μας χωριά που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες μας, αλλά και όλους τους γονείς που μας στηρίζουν εμπράκτως!
Επίσης την αισθητικό Μαριλένα Χαντζάρα για τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες στα προσωπάκια των παιδιών.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο βιβλιοπωλείο της οικ.Εργολάβου που στηρίζει τη φιλοσοφία του Συλλόγου μας!

Το ουσιαστικότερο όλων είναι ότι το #εργαστηρι_χειροτεχνιας που λειτούργησε για πέντε βδομάδες και ως επιστεγασμα του ήταν η χθεσινή μας εκδήλωση, ήταν ένα εγχείρημα που ανέλαβε ο Σύλλογος μας που ως στόχο είχε τη δημιουργική απασχόληση, την επικοινωνία, την έκφραση της φαντασίας, τη συνεργασία, την ομαδικότητα, τη δημιουργικότητα, την ελευθερία εκφρασης των παιδιών!

Και τα παιδιά όλα αυτά τα έχουν, έμφυτα ίσως, θυμίζοντας σε εμάς τους μεγάλους ποσό αναγκαίο είναι να τα διατηρούμε και να τα καλλιεργούμε!

Ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και χαμόγελα σε όλους!!
Καλή ευτυχισμένη χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ενέργειες μας!

Με τιμή
το Δ.Σ του Μ.Ε.Σ. Προδρομίου

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!