Έκοψαν την πίτα τους με την αλλαγή του χρόνου, στα περιπολικά που είχαν υπηρεσία | ΒΙΝΤΕΟ

Οι ευχές του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Βασιλόπιτα πάνω στο περιπολικό για όλους τους αστυνομικούς της Α.Δ Θεσπρωτίας, της νυχτερινής βάρδιας, έκοψε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας αμέσως μετά την έλευση του νέου έτους έμπροσθεν του κτιρίου που στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση.

To παρόν έδωσαν: Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Παππάς Ιωάννης, ο υπασπιστής της διεύθυνσης Βαγενάς Νικόλαος, οι βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακς και Μάριος Κάτσης καθώς και το σύνολο των εν υπηρεσία αστυνομικών οι οποίοι είχαν έτσι την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τις…. σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βασίλης Νάκος, με αφορμή την πρωτοχρονιά ευχήθηκε:

«Καλή χρονιά. Ας είναι το έτος 2020 επιτέλους ένα έτος αναίμακτο για την ΕΛ.ΑΣ. και ιδίως για τον Έλληνα Αστυνομικό!!! Εύχομαι υγεία, οικογενειακή ευμάρεια, ευτυχία, πολλά χαμόγελα και συναδελφική αλληλεγγύη!!!»

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του νομού, ζήτησε να αναγνωριστεί το επικίνδυνο του επαγγέλματος ώστε να δικαιωθούν και οι νεκροί αστυνομικοί.

“Αν πει ο το ναι ο υφυπουργός δημοσιονομικής πολιτικής Θεόδωρος Σκυλακάκης, τότε τελείωσε το θέμα”, απάντησε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας.

In this article

Join the Conversation