Toν πρόεδρο τους συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ, καταγγέλλει η ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων

«Ακολουθεί αριστερές τακτικές “one man show” και απαξιώνει τα μέλη της παράταξης»

Με νεύρα και ένταση ξεκίνησε για τον Πρόεδρο των εργαζομένων η καινούργια χρονιά!!! Τι συμβαίνει πάλι;

Χωρίς επίσημη πρόσκληση, μέσω ειδοποίησης στο messenger, ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σε συνεδρίαση, χθες το απόγευμα για σήμερα το μεσημέρι, χωρίς να ρωτήσει καν, αν έχει και η δική μας Παράταξη κάποιο θέμα να υποβάλλει για συζήτηση.

Εντελώς αιφνιδιαστικά, πρόχειρα και αυταρχικά, όπως συνηθίζει να κάνει, καλεί το σώμα να αποφασίσει για θέματα που αφορούν 500 περίπου συναδέλφους!!!

Τον είχαμε προειδοποιήσει, επανειλημμένως, ότι οι τακτικές του “one man show”, που είχε υιοθετήσει και πορευόταν όσο διαχειριζόταν το Σύλλογο μόνος του, δεν μπορούν να συνεχιστούν!!!

Οι συνάδελφοι αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης, σοβαρότητας και αξιοπιστίας στον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματά τους!!!
Τα λεγόμενα του Προέδρου ότι θα συνεδριάσουμε με «όσους είναι» μάλλον δεν τιμούν το Σύλλογο, αλλά ούτε και τον ίδιο!

Δεν μας ξαφνιάζει με την απαξίωσή του προς τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων, αλλά αυτή τη φορά δεν λαμβάνει υπόψη του, ούτε το γεγονός ότι ακόμη και μέλος της ΔΑΣ δήλωσε ότι δεν μπορεί να παρευρίσκεται στη συνεδρίαση, γιατί απουσιάζει!!!

Εμείς γνωρίζουμε ότι ο Συνδικαλιστικός Νόμος θέτει κάποιες αρχές και διαδικασίες! Ας σοβαρευτούμε λίγο, τελικά!!! Δεν υπάρχει περίπτωση, συνάδελφοι της ΔΑΣ, να σας ακολουθήσουμε στην αυθαιρεσία και την προχειρότητα!!!

Δεν είμαστε εδώ απλά για να «κάνουμε εντύπωση και να φωνάζουμε χωρίς αποτέλεσμα»!!! Αυτές είναι Αριστερές Τακτικές, κομματικών συνδικαλιστών που δεν συμμεριζόμαστε. Θα στεκόμαστε πάντα κοντά στα προβλήματα των συναδέλφων με σεβασμό και συνέπεια και απαιτούμε να κάνετε κι εσείς το ίδιο!!!\

In this article

Join the Conversation