Τζιάρρας στο sportime | “Eίμαστε η πιο νεανική ομάδα με μ/ο ηλικίας 21 έτη”

Τι είπε ο προπονητή της Παραμυθιάς για στόχους και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

Ο προπονητής του Σουλίου Παραμυθιάς Βαγγέλης Τζιάρρας, μίλησε στο sportime24.gr, για τη μεγάλη νίκη στην Άρτα, για το μέχρι τώρα ρεκόρ (8-1-0) αλλά και για το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αναλυτικά όσα είπε o Βαγγέλης Τζιάρρας στο sportime24.gr

Για τη νίκη επί της Αναγέννησης στην Άρτα

Βαγγέλης Τζιάρρας: Σίγουρα ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη τόσο για το ότι η Αναγέννηση Άρτας είναι η πιο ιστορική ομάδα του ομίλου και γενικά από τις πιο ιστορικές της Γ΄ εθνικής αλλά και αγωνιστικά γιατί ήταν αήττητη στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Για το μέχρι τώρα ρεκόρ (8-1-0)

Βαγγέλης Τζιάρρας: Θεωρώ είναι αποτέλεσμα πολλής σκληρής δουλειάς που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου από τη πρώτη μέρα της προετοιμασίας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι αυτό.

Υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς για τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις;

Βαγγέλης Τζιάρρας: Σημείο αναφοράς είναι η πίστη και η υπομονή που δείχναμε στο πλάνο μας στη σκληρή δουλειά που γινόταν καθημερινά στο γήπεδο και σ αυτό που χτίζαμε απ το καλοκαίρι.. Αυτά σε συνδυασμό με το πάθος και τη κατάθεση ψυχής των παιχτών σε κάθε παιχνίδι είναι τα σημεία κλειδιά που μας φτάσανε σ αυτό το σερί.

Είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι σήμερα εικόνα σας στο πρωτάθλημα;

Βαγγέλης Τζιάρρας: Ναι σίγουρα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση καθώς είμαστε η πιο νεανική ομάδα στον όμιλο με μέσο όρο ηλικίας 21 έτη περίπου και με αρκετούς ποδοσφαιριστές που πρώτη φορά παίζουν στη κατηγορία αλλά με πολύ ταλέντο και μεγάλη δίψα και κίνητρο να διακριθούν και να παίξουν σε παραπάνω κατηγορίες. Δεν επαναπαυόμαστε παρ όλα αυτά καθώς το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε μια σταθερή πορεία ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Για την φετινή Γ΄ Εθνική

Βαγγέλης Τζιάρρας: Είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετές ιστορικές ομάδες που του δίνει μεγαλύτερη αίγλη από κει και πέρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη κορυφή της βαθμολογίας για το ποιος θα πάει στα παιχνίδια που θα δώσουν την άνοδο αλλά πολύ περισσότερο για το ποια ομάδα θα εξασφαλίσει τη παραμονή, το ότι υποβιβάζονται 6 ομάδες είναι κάτι που σε κάνει να είσαι μόνιμα σε εγρήγορση.

Για τον στόχο του Σουλίου Παραμυθιάς

Βαγγέλης Τζιάρρας: Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τη παραμονή στη κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα από κει και πέρα σίγουρα μια καλή θέση στη τελική βαθμολογία θα μας έδινε ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Για τους φιλάθλους της Παραμυθιάς

Βαγγέλης Τζιάρρας: Προσπαθούν να είναι κοντά και να στηρίζουν την ομάδα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας. Πιστεύω πως τέτοιες νίκες τους κάνουν περήφανους για την ομάδα και το τόπο τους. θέλουμε να είναι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι να γεμίζουν το γήπεδο.

In this article

Join the Conversation