Έκοψε την πίτα του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Παραμυθιάς

Με 9 βασιλόπιτες!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα 16 Ιανουαρίου 2020 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παραμυθιάς. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε παρουσία του αιδεσιμότατου πρωτοπρεσβύτερου π. Βελισσάριου Σάντα, του αντιδήμαρχου παιδείας Δημητρίου Φώτη, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κάτσιου Νικόλα, της δημοτικής συμβούλου Αλεξίου Γιούλα, του διευθυντή του Γυμνασίου Κοντού Δημήτρη και των καθηγητών. Η πρόεδρος του συλλόγου Φίλη Αντιγόνη ευχήθηκε στους μαθητές καλή χρονιά και καλή πρόοδο, ενώ τόνισε την σημασία της αγαστής συνεργασίας γονέων, εκπαιδευτικών και δημοτικής αρχής, επ’ ωφελεία των παιδιών και του σχολείου.

Μοιράστηκαν συνολικά 9 βασιλόπιτες από τα μέλη του προεδρείου και τον διευθυντή, μια για κάθε τάξη καθώς και μια για τον σύλλογο διδασκόντων. Αξίζει να σημειωθεί πως 32 συνολικά τυχεροί μαθητές κέρδισαν αξιόλογα δώρα και δωροεπιταγές, προσφορά επαγγελματιών και συμπολιτών μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην κοπή της πίτας και μας στήριξαν οικονομικά προκειμένου να δώσουμε χαρά στα παιδιά μας:
– Κάτσιο Νικόλα, που μέσω του φαρμακείου του μας δώρισε τις βασιλόπιτες
– Βιβλιοπωλείο Εργολάβος Αθανάσιος
– The Tech Store Μπίκας Αναστάσιος
– Mr Gadget Δρίμτσιας Παναγιώτης
– Wind Τζίμας Βασίλειος
– Diavlos PC Center Λώλος Βασίλειος
– Βιβλιοπωλείο Σακαρέλη Βερόνικα
– Παιδικά ενδύματα Δήμου Άνθιμος
– Κομμώσεις Τάτση Γιάγκα Μάχη
– Γυροβολιά
– Κάτσιου Μαρία
– Ανθοπωλείο Κόκκορη Χρυσάνθη
– Ανθοπωλείο Σαλούκα Ελπίδα
– τον Γεωπόνο Μίνη Γιώργο

Το Δ.Σ.

In this article

Join the Conversation