Χριστοδουλάκης από την πίτα του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας | «Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε το ΚΚΕ του Κέντρου»

Βίντεο

Παρουσία του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, η νομαρχιακή επιτροπή Θεσπρωτίας, έκοψε την καθιερωμένη πίτα, το βράδυ της Παρασκευής στο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης του Κινήματος Αλλαγής Δημήτριος Δημητρίου, ο γραμματέας του Κινηματος Αλλαγής Θεσπρωτίας Μιχάλης Κάτσινος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Ερρίκος Μιτσιώνης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ηγουμενίτσα “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” Γιάννης Γόγολος πρώην αυτοδιοικητικοί παράγοντες, καθώς και μέλη των τοπικών οργανώσεων της νομαρχιακής επιτροπής.

Στην ομιλία του ο γραμματέας του Κινηματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης μεταξύ άλλων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών, τόνισε πως Κίνημα Αλλαγής δεν ήταν δεν είναι και δεν πρόκειται γίνει ΚΚΕ του Κέντρου και αναφερθηκε στους στόχους του Κινήματος για το 2020.

«Η πολιτική μας τοποθέτηση, παρέμβαση και παρουσία έχει πάντα ως στόχο τη διεκδίκηση και την εφαρμογή των προγραμματικών μας θέσεων, που εκπροσωπούν και εκφράζουν τις ανάγκες της κοινωνικής μας βάσης. Αυτή είναι η θέση και ο ρόλος μας στο πολιτικό μας σύστημα και επί αυτής ζητάμε τη δύναμη, ώστε η κάθε αλλαγή που συντελείται στη χώρα μας, να έχει προοδευτικό πρόσημο, τη δική μας ταυτότητα και ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς, αλλά παράλληλα και χωρίς δογματισμούς και ιδεοληψίες του παρελθόντος» τονισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην στάση του Κινηματος Αλλαγής σημειωσε πως «αναλαμβάνουμε το ρόλο της υπεύθυνης, δυναμικής, προγραμματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην συντηρητική ατζέντα της ΝΔ, αλλά απέναντι και στη λαϊκίστικη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ ».

Αναφέρθηκε στους 5 άξονες της πολιτικής (εθνικά θέματα, υπεράσπιση των δικαιωμάτων της χώρας, εξειδίκευση του σχεδίου «Ελλάδα» μέσα από 37 νέους τομείς πολιτικής, τα εργασιακά και το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος) ενώ σημείωσε το πλαίσιο της νέας εποχής και η πλήρης θεσμική λειτουργία του κόμματος με όργανα που θα λειτουργούν ως ζωντανά πολιτικά κύτταρα, εν όψει και του Συνεδρίου της νεολαίας ΚΙΝΑΛ.

Χαιρετισμούς απεύθυνε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας Μιχάλης Κάτσινος

Δειτε στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Φίλιππα Πλιακοπάνου, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση της Ν.Ε Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation